NaslovnicaVijestiIbrahimović se vraća u svoj bivši klub?

Ibrahimović se vraća u svoj bivši klub?

Ibrahimović se vraća u svoj bivši klub? Agent Mino Raiola ima svoj način, Zlatan Ibrahimović će se vratiti u Milan na kraju sezone. Mino Raiola je agent mnogih poznatih igrača širom Europe kao što su, Paul Pogba, Mario Balotelli i Romelu Lukaku.

Ibrahimović se vraća u svoj bivši klub

Bio je agent i bivšem češkom reprezentativcu Pavel Nedvedu. Naime, on želi da preko Ibrahimovića pomogne ekipi sa San Sira da dovede još neke njegove klijente.

Napadač Paris Saint-Germaina ima ugovor koji ističe na kraju sezone, a postigao je četiri gola protiv Troyesa u nedelju, nakon što je priznao da njegova budućnost leži dalje od Parka Prinčeva.

Manchester United je također zainteresovan za Šveđanina, ali prema Corriere dello Sportu, Raiola bi mogao biti odlučujući faktor za povratak 34-godišnjaka na San Siro.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Agent ima veliki uticaj u Milanu, među svojim drugim klijentima ima i Gianluigija Donnarummu, Rodrigo Elyja i Mario Balotellija kojeg smo već spomenuli.

Ibrahimovićev povratak u Milan bi mogao biti čak zatražen zbog Balotellija, jer Raiola želi da italijanski reprezentativac uči od PSG-ovog napadača i na terenu i van njega.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!