Ibrahimović: Silno želim taj trofej, ali ne bih mijenjao 20 godina karijere za njega

Zlatan Ibrahimović najbolji je švedski nogometaš u povijesti, međutim jedan trofej Ibra silno želi. Šveđanin do sada, nakon 20 godina karijere nikada nije osvojio trofej Lige prvaka, najprestižnijeg europskog klupskog natjecanja. Ali, kako kaže švedski internacionalac, ne bi mijenjao 20 godina karijere i 33 trofeja za jednu Ligu prvaka.

Ibrahimović trenutno igra za Manchester United gdje se oporavio nakon dulje pauze zbog ozljede, a ‘najbliže’ trofeju Lige prvaka bio je u Interu kada je napustio klub godinu dana prije nego li je Jose Mourinho sa Nerazzurrima osvojio trostruku krunu te godine.

Bivši igrač Bayerna propušta SP u Rusiji zbog kokaina!

Transfer pred realizacijom: Bayern pronašao zamjenu za Lewandowskog u redovima rivala iz Bundeslige

“Fali mi samo jedan trofej. Međutim, ne bih mijenjao 20 godina karijere i 33 trofeja za Ligu prvaka.”, rekao je Ibrahimović za Sky Sport Italia.

Nakon napuštanja Intera, ista situacija se Ibrahimoviću dogodila i u Španjolskoj. Nakon samo godinu dana provedenih na Nou Campu, švedski nogometaš napustio je katalonsku prijestolnicu, prvenstveno zbog neslaganja sa Pepom Guardiolom, te otišao na pozajmicu u Milan, a upravo te godine je trenutni trener Cityja sa Barçom osvojio Ligu prvaka.

“Želim je osvojiti pod svaku cijenu, svake godine kada je igram, želim je osvojiti: ali dopustite mi da se malo osvrnem na sve igrače koji su odigrali jednu fenomenalnu sezonu i osvojili Ligu prvaka, a potom nestali i ništa više nisu osvojili,” rekao je Ibrahimović i zaključio.

Na kraju, Ibrahimović je kazao da misli osvojati nešto svake sezone do kraja svoje karijere.

“Ja sam na drugu ruku, svake godine osvajao nešto – i mislim sve do jedne godine svoje karijere. Ne bi mijenjao ovih 20 godina i 33 trofeja za jednu Ligu prvaka, zato što sam svake godine dokazao tko sam i svake sam godine dominirao.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Oznake: