NaslovnicaVijestiIbrahimović je odabrao susret protiv Srbije kao svoj posljednji nastup u nogometu

Ibrahimović je odabrao susret protiv Srbije kao svoj posljednji nastup u nogometu

Švedski nogometni savez danas je službeno najavio da će njihova nacionalna reprezentacija odmjeriti snage s ekipom Srbije u prijateljskoj utakmici zakazanoj za 8. lipnja. Osim toga, objavljeno je i da će ova utakmica biti posebno značajna jer će 42-godišnji Zlatan Ibrahimović odabrati upravo nju kao svoj oproštajni susret od profesionalnog nogometa.

Ibrahimović je odigrao svoju posljednju klupsku utakmicu u ožujku prošle godine, kada je kao kapetan Milana bio strijelac u pobjedi protiv Udinesea. Za reprezentaciju je do sada skupio 122 nastupa, pri čemu je i posljednji put zaigrao također u ožujku prošle godine.

U toj prigodi je sudjelovao 17 minuta protiv Belgije. Sada je došlo vrijeme da konačno objesi kopačke o klin i završi svoju reprezentativnu karijeru. Tijekom nje je postigao rekordnih 62 gola za Švedsku. Bit će upamćen kao jedan od najvećih igrača koji nisu osvojili Ligu prvaka.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!