NaslovnicaVijestiIbrahimović: Želim nastaviti osvajati trofeje!

Ibrahimović: Želim nastaviti osvajati trofeje!

Napadač Paris Saint Germaina Zlatan Ibrahimović izjavio je da želi nastaviti osvajati trofeje, iako još uvijek nije poznata njegova sljedeća destinacija.

Želim nastaviti osvajati trofeje

Švedski reprezentativac ima ugovor na Parku prinčeva do kraja sezone, a veliki broj klubova je u posljednje vrijeme pokazao interes za njegove usluge, uključujući i neke od bivših klubova, kao što su Barcelona i AC Milan.

Ibrahimović još uvijek nije otkrio kakve su mu namjere, ali nije ni isključio opciju produženja ugovora sa francuskim prvakom, iako se za njegove usluge još interesuju i Manchester United, West Ham, te brojni klubovi iz američkog MLS-a.

I dok 34-godišnjak priznaje da je dobio sve te ponude od engleskih klubova, on još uvijek nije donio odluku o svojoj budućnosti.

“Želim nastaviti osvajati trofeje! Osvojio sam mnogo trofeja, ali želim osvojiti još više. Želim postići to gdje god igrao.”

Na pitanje novinara da li je bilo ponuda iz Engleske, on je odgovorio kratko i jasno: “Imao sam ih puno.”

Iako u poznim godinama, Zlatan Ibrahimović igra jednu od najboljih sezona u svojoj karijeri. Najbolji je strijelac ekipe koja je nedavno osvojila francusko prvenstvo sa 39 postignutih golova u 40 nastupa u svim takmičenjima, te je u intervjuu prije par dana izjavio da se osjeća sve bolje i bolje iz godine u godinu.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!