NaslovnicaVijestiIbrahimovića žele iz MLS-a i Serie A

Ibrahimovića žele iz MLS-a i Serie A

Ibrahimovića žele iz MLS-a i Serie A! Agent švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića, Mino Raiola izjavio je da njegov štićenik ima mnogo ponuda za nastavak karijere, a da su najkonkretnije ponude stigle iz američke MLS lige te italijanske Serie A. On neće žuriti sa izborom novog kluba, te da će donijetu najbolju odluku za njegovu karijeru.

Ibrahimovića žele iz MLS-a i Serie A

Zlatan Ibrahimović je trenutno bez sumnje najbolji nogometaš koji je bez kluba. Interes za njegove usluge je velik, bez obzira na godina i na tešku povredu koljena koju je pretrpio u dresu Uniteda pred kraj sezone. Sjajni švedski napadač nije produžio ugovor sa Unitedom, ali i bez obzira na njegove godine i tešku povredu, još uvijek ne planira okačiti kopačke o klin.

[su_live_koeficijenti]

Njegov agent Mino Raiola tvrdi da vlada veliki interes za Ibrahimovića, ali i da su najkonretnije ponude za njegovog štićenike stigle iz američke MLS lige i italijanske Serie A.

>> Transfer glasine: Ronaldo u Parizu, Neymar u Manchesteru, Darmian u Torinu

»Mnogo klubova se interesuje za njegove usluge. Žele ga klubovi iz MLS-a ali i klubovi iz Italije. Napoli? Sve je moguće, ali mislim da Napoli neće biti njegov naredni klub.« rekao je Raiola.

Ibrahimović je trenutno bez kluba, a priča se da je ozbiljno interesovanje za njega pokazao nekadašnji klub Davida Beckhama Los Angeles Galaxy, a u Italiji ga mediji povezuju sa povratkom u njegov nekadašnji klub AC Milan. Ibrahimović je u prošloj sezoni bio najbolji strijelac Uniteda, te je stavio svima do znanja da su za njega godine samo broj. Gdje će Ibra nastaviti karijeru, biće nam poznato u narednim mjesecima.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!