Ibrahimoviću četiri utakmice kazne

Danas je stigla kazna francuskog nogometnog saveza za Zlatana Ibrahimovića i njegovo vrijeđanje sudaca nakon utakmice protiv Bordeauxa. Kazna kao što se i očekivalo nije bila blaga, te je Ibrahimović dobio čak četiri utakmice suspenzije u fracuskom prvenstvu i to u trenutku kada slijede odlučujuće utakmice koje će riješiti pitanje prvaka u ovoj vrlo neizvjesnoj sezoni.

Ibrakadabra

Tako će Zlatana njegov “dugački jezik” koštati nastupa u sljedećim utakmicama PSG-a protiv Nice, Lillea, Metza i Nantesa. Dobra stvar u svemu tome je da će moći nastupiti u susretu finala francuskog liga kupa koje je na rasporedu u subotu protiv Bastije, jer mu kazna stupa na snagu tek u ponedjeljak.

Podsjećamo Ibrahimović osim što je vrijeđao suce, vrijeđao je i Fracusku rekavši: “Kako ova usrana država ne zaslužuje klub kakav je PSG.” Zbog čega se našao prozvan i od strane francuskih političara, koji su ga čak pozvali da napusti državu. Sve ovo naravno zabilježile su kamere.

Ibrakadabra će uz sve to propustiti i prvu utakmicu četvrtfinala LP protiv Barcelone zbog isključenja na utakmici u Londonu protiv Chelsea.

[touchcarousel id=’1′]

Iz kluba su naravno ogorčeni na odluku nogometnog saveza, te su kazali kako će ih ova kazna samo još dodatno motivirati u narednim utakmicama. PSG ima pravo na žalbu na ovu odluku o kazni, ali eventualnom žalbom riskira još veću kaznu u slučaju da im žalba bude odbačena. Još nije poznata njihova konačna odluka.

Sam Ibra kaznu je prokomentirao na svoj način: “Kazna je dokaz onoga što govorim, to ljudi mogu sad i sami vidjeti. Cijela situacija je loša šala, kazna je neprofesionalna i smiješna. Šteta za nogomet. Bio bih sretniji da su me kaznili do kraja godine, otišao bih odmah na godišnji odmor.”

PSG i Marseille čiji je igrač Payet kažnjen s 2 utakmice suspenzije bojkotirati će do kraja sezone Canal+ koji je objavio spornu snimku.

Tako će Laurent Blanc u narednih nekoliko utakmica biti bez ključnog igrača, vidjeti ćemo koliko će to imati utjecaj na rezultat.

Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)