NaslovnicaVijestiIcardi: Ako me budu zvali, neću im se javiti na telefon!

Icardi: Ako me budu zvali, neću im se javiti na telefon!

Mauro Icardi, napadač Intera, izjavio je kako se neće javiti na telefon, ukoliko ga pozove jedan od najboljih klubova na svijetu!

javiti na telefon

Najbolji nogometaš Intera, a prema nekim tvrdnjama i ponajbolji napadač Europe u ovom trenutku, Mauro Icardi, odbacio je mogućnost da pređe u Real Madrid.

[su_no1forfootball]

Golgeter nerazzurra na slikovit način objasnio je kako bi reagirao kada bi dobio poziv nekog od čelnika Los Blancosa.

“Ukoliko bih dobio poziv nekog iz Reala, neću se javiti na telefon. Nemam što dodati, svi znaju moje želje”, rekao je Icardi za Sky Sport poslije pobjede Intera nad Cagliarijem (3: 1), uz dva gola Argentinca.

Montella postao bivši: AC Milan šokirao sve njegovim nasljednikom

Transfer glasine: Christian Erikssen napušta Tottenham, Guardiola dovodi pojačanje iz Španije, Darmian napušta United

Sjajni 24-godišnji kapetan milanske momčadi ugovor ima do 2021. godine, uz otkupnu klauzulu od 110 milijuna eura, ali u Interu iz straha od mogućeg odlaska namjeravaju mu ponude novi i povećaju klauzulu.

Icardi je jedan dio odrastanja proveo u španjolskoj Gran Canariji, bio je član i čuvene Barcelonine škole La Masije, prije nego što je preko Sampdorije stigao u Inter i za četiri godine postigao 93 gola.

Zanimljivo je da je Icardi prošle i 2015. godine obnavljao ugovor s Interom, a trenutno je najplaćeniji u timu sa 4,5 milijuna eura i to bez velikih bonusa koji mu slijede za dobar učinak na terenu.

On je i ove sezone jako produktivan, sa 13 golova u Serie A drugi je strijelac prvenstva, iza napadača Lazija Cira Immobilea.

Argentinac je u Inter stigao 2013. godine iz Sampdorije, a Inter je klubu iz Genove platio 6,5 milijuna eura za 50% prava na igrača.

Za Inter je odigrao 159 utakmica u svim natjecanjima, te postigao 91 gol i zabilježio 23 asistencije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!