NaslovnicaVijestiIcardi izgubio strpljenje, ovo je njegov ultimatum Interu!

Icardi izgubio strpljenje, ovo je njegov ultimatum Interu!

Golgeter milanskog Intera, Mauro Icardi izgubio je strpljenje te uputio ultimatum Interu, nakon niza loših rezultata nerazzurra.

Kapetan Intera Mauro Icardi izgubio je strpljenje nakon niza loših rezultata iz Intera i zaprijetio da će otići ako njegov tim ne izbori plasman u Ligu prvaka, javlja Gazzeta dello Sport.

Inter ne zna za pobjedu od 3. prosinca i trijumfa protiv Chieva, a samo zahvaljujući dobrim rezultatima u ranijem razdoblju nalaze se na trećem mjestu koje vodi u Ligi prvaka, ali s devet bodova zaostatka za prvoplasiranim Napolijem.

[su_cashout]

Nogometaš koji je od 2013. godine u Interu u listopadu je produžio ugovor do 2021. s izlaznom klauzulom od 110 milijuna eura, a najozbiljni kandidat za njegovu kupovinu narednog ljeta spominje se Real Madrid.

“Ukoliko bih dobio poziv nekog iz Reala, neću se javiti na telefon. Nemam što dodati, svi znaju moje želje”, rekao je krajem protekle godine Icardi za Sky Sport.

Transfer glasine: Real Madrid kupuje novog Galaktikosa, Liverpool zamjenu za Coutinha pronašao u Premier ligi, United dovodi sjajnog napadača

I ovo je moguće: Messiju se je ovo desilo prvi put nakon 2007. godine i nakon 302 utakmice u nizu

Njegova agentica i supruga Wanda Nara, nedavno je izjavila: “Koliko vrijedi Mauro? Najmanje 200 milijuna eura .”

“Mislim da bi trebali povećati iznos njegove otkupne klauzule koja trenutno iznosi 110 milijuna eura jer je ipak u pitanju vrhunski igrač i zaslužuje imati klauzulu kakvu imaju i ostali vrhunski igrači. Međutim, mislim da razloga za zabrinutost nema, ukoliko se neki klub i odluči aktivirati klauzulu, Mauro će donijeti konačnu odluku.”

Ako odluči ostati nakon ljeta u Interu, Icardi će potpisati novi ugovor s godišnjom zaradom od devet milijuna eura i dvostruko većom izlaznom klauzulom od trenutne. Icardiju postojeći ugovor s Interom istječe 30. lipnja 2021.

Icardi je postigao 18 golova u 20 utakmica ove sezone, a drugi je strijelac u Serie A s dva gola manje od Cira Immobilea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!