NaslovnicaVijestiIcardi nakon postignuta tri pogotka: Moja želja je reprezentacija

Icardi nakon postignuta tri pogotka: Moja želja je reprezentacija

Inter je danas demilirao Atalantu u utakmici koja je trebala biti borba za mjesto u Europi rezultatom 7-1. Jedan od najboljih pojedinaca u dresu Intera bio je Mauro Icardi koji je u devet minuta postigao hat-trick. Nakon utakmice protiv Atalante, Icardi je rekao: “Moja želja je reprezentacija.”

moja želja

Nakon utakmice, nogometaš Intera je rekao da se nada pozivu reprezenatcije Argentine čiji je izbornik trenutno Edgard Bauza.

“Nastavit ću raditi za momčad, a ako poziv dođe, to će biti nagrada, to je moja želja. Toliko smo puta ove sezone imali loš pristup utakmicama, ali ne danas. Bila nam je to najbolja utakmica sezone, i to protiv izravnog rivala Atalante, koja je tako dobra ove sezone.”

Argentinski napadač rekao je da im je Stefano Pioli promijenio način treniranja, ali i razmišljanja.

“Pritiskali smo, a onda smo u 40. minuti skinuli nogu s gasa i Atalanta je zabila, što znači da još moramo učiti. Ako izgubiš koncentraciju, suparnik će zabiti. Cilj nam je treće mjesto, a Stefano Pioli promijenio nam je način treniranja, ali i razmišljanja.”

Atalantin trener Gian Piero Gasperini nakon utakmice rekao je:

“I dalje imamo sjajnu sezonu. Danas smo igrali protiv jake momčadi i zapravo je izvrsno da smo im uopće toliko blizu na tablici. Dobili smo lekciju koja će nam pomoći. Ulozi su nam postali visoki, igramo s velikim momčadima ravnopravno za mjesto u Europi.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!