NaslovnicaVijestiIcardi napušta Inter

Icardi napušta Inter

Icardi napušta Inter, ako je vjerovati engleskim i talijanskim medijima. Spekulacije je započela njegova supruga kontroverzna Wanda koja je spomenula kako napušta Italiju nakon što je Inter odbio produžiti ugovor svom najboljem napadaču. Wanda koje nije samo supruga već i agent Maura Icardija odmah je napomenula kako interes za ovog napadača pokazuju Manchester United, Chelsea, Arsenal i Liverpool.

Mauro Icardi

Iako su njene riječi dočekane sa skepsom ipak prije nekoliko dana Sky Sport Italia je donio vijest kako se Interov napadač Mauro Icardi se sprema otputovati na pregovore s Arsenalom.

Iako se trenutno nalazi na pripremama Intera u SAD-u, Argentinac će sljedećeg tjedna doputovati u London kako bi s čelnicima Arsenala razgovarao o mogućem transferu na Emirates. Također napominje se kako su nerrazzuri  spremni 23-godišnjeg kapetana pustiti za 50-70 milijuna eura iako mu otkupna klauzula iznosi vrtoglavih 94 milijuna eura.

[su_reklama]
Stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio napomenuo je kako su topnici napravili prvi korak prema potpisivanju ovog igrača. Ipak on napominje kako Arsenal nije spreman platiti više od 40 milijuna za argetinskog napadača. Ta informacija se čini vrlo očekivanom, jer Wenger nije posebno izdašan kada su u pitanju transferi velikih zvijezda.

Uz Arsenal, poznato je da je Icardi na meti Atletico Madrida, ali njegov odlazak u London na sastanak ipak je pokazatelj da je njegova želja prelazak u Arsenal. Ukoliko će se ovaj transfer odvijati prema očivanjima, na kladionici se može sjajno zaraditi, jer koeficijent na prelazak Icardija u Arsenal je na koeficijntu 8.00.

Iacrdi Arsenal

Okladu možete uplatiti samo u Unibet kladionici koja ima odlične razrade za transfere igrača tijekom ljetnog prijelaznog roka.

UPLATI
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!