NaslovnicaVijestiIcardi otkrio kako podnosi kritike zbog braka sa Wandom Narom

Icardi otkrio kako podnosi kritike zbog braka sa Wandom Narom

Napadač Intera i povratnik u argentinsku reprezentaciju Mauro Icardi otkrio je kako podnosi kritike zbog braka sa Wandom Narom, te prokomentirao poziv u nacionalni tim, nakon što je propustio SP.

Kapetan Intera 25-godišnji Mauro Icardi je imao probleme sa ozljedom mišića, ali će ipak moći da nastupi za Argentinu u prijateljskim utakmicama protiv Guatemale u noći između petka i subote odnosno protiv Kolumbije u noći utorak na četvrtak.

“Uvijek ću biti tu za reprezentaciju i želim da pokažem dobar primjer u argentinskom sastavu. Ovdje sam da dokažem šta mogu. Lionel Scaloni pokazuje da sam važan u njegovim očima i da mogu da napravim velike stvari sa nacionalnim timom. Riješio sam da zaboravim kritike i da pokažem Argentincima svoju najbolju stranu”, kaže Icardi koga su izbornici uglavnom ignorisali iako je u Italiji dao preko 110 golova.

“Ne postavljam sebi pitanje zašto nisam išao na Svjetsko prvenstvo. To je bila odluka trenera i to je sve. Patio sam jer sam turnir gledao od kuće, ali uvijek ću biti dostupan ako žele da me zovu”, kaže golgeter Intera.

Mnogi smatraju da on nije bio u argentinskom timu zbog braka sa Wandom Narom koja je bivša žena Maxija Lopeza. “Danas te kritikuju zbog svega i to mogu da podnesem. Ne vrijeđa me”, kaže Icardi.

Mnogi kažu i da Icardi i Messi nisu u najboljim odnosima, a Mauro je komentarisao izostanak nogometaša Barcelone iz nacionalnog tima za predstojeće utakmice.

“Rijetko vidite da Messi ne igra za Argentinu i čudno je za navijače. On je najbolji na svijetu, ali dobro je da je uzeo malo odmora poslije Svjetskog prvenstva. Igrao sam sa Messijem, pričali smo na treningu ali nismo imali vremena da promijenimo naše razumijevanje na terenu”.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!