NaslovnicaVijestiIcardi produžio ugovor sa Interom, klauzula 100 milijuna!

Icardi produžio ugovor sa Interom, klauzula 100 milijuna!

Kapetan Intera Mauro Icardi stavio je točku na priče oko njegovog odlaska, pošto će produžiti ugovor sa “nero-azzurima”. Argentinski nogometaš dogovorio je novu suradnju s klubom iz Milana do 2021. godine, prema kojem će zarađivati pet milijuna eura po sezone, bez bonusa i dodatnim pravima na njegove rekvizite i dresove.

преузимање

“Novi ciljevi, ali uz istu ljubav u narednim godinama”, napisao je Icardi na svom Twitter profilu uz sliku s dresom Intera.

Inter je u novi ugovor stavio klauzulu od najmanje 100 milijuna eura, kako bi odmah odbio zainteresirane strane.

Prvog strijelca Intera jako je želio Napoli, kao i Juventus, Chelsea, Arsenal i madridski Atletico.

Mauro Icardi je prije Intera nastupao za Sampdoriju za koju je igrao u periodu od 2012. do 2013. godine, a za to vrijeme postigao je 11 pogodaka u 33 utakmice. Nastupa i za argentinsku reprezentaciju od 2013. godine, ali je od tada samo jednom branio dres argentinske nacionalne reprezentacije.

Novu sezonu Serie A Inter će započeti na gostovanju Chievu, pod vođstvom novog menadžera Franka de Boera, koji je preuzeo kormilo od Roberta Mancinija.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!