NaslovnicaVijestiIcardiju će oduzeti kapitensku traku u Interu?

Icardiju će oduzeti kapitensku traku u Interu?

Potpredsjednik Intera Javier Zanetti potvrdio je danas da klub razmišlja da Mauru Icardiju oduzme kapetansku traku zbog, kako je naveo, “neprihvatljivih komentara” koje je nogometaš iznio na račun navijača.

Organizirane pristaše Intera objavile su rat Icardiju zbog poglavlja u njegovoj knjizi u kome opisuje incident iz 2015. godine, i tvrde da je igrač lagao na više mjesta da bi se prikazao u boljem svjetlu od njih.

Argentinac se danas oglasio na Instagramu, navevši da je želio prikazati kako su strasti velike poslije utakmice i da nije htio vrijeđa navijače. Takvo objašnjenje nije prihvaćeno, a na San Siru je tijekom današnje utakmice atmosfera bila jako napeta.

“Da li ćemo nešto uraditi? Nažalost, da. Navijači su najvažniji element. Oni nas prate i treba ih poštujemo. Ne možemo prihvatiti ovakvo ponašanje osobe koja radi za klub. Poslije utakmice ćemo razgovarati i vidjeti što će se dogoditi.”, rekao je Zanetti za talijanske medije.

Incident o kome se govori desio se prošle godine, kada su navijači zviždali igračima poslije jednog poraza. Nogometaši su ih htjeli smire tako što su im bacali dresove, ali su ih ovi vraćali. Icardi je napisao da je bacio dres jednom djetetu, ali da je tom djetetu netko oteo dres i vratio nogometašu. Argentinac je upotrijebio oštar izraz za tu osobu.

“Da li ćemo mu oduzeti kapetansku traku? Razgovarat poslije, jer ovo nije pitanje samo Icardija, već svih koji su dio kluba. Ponašanje mora biti u skladu s vrijednostima povijesti Intera. Nitko nije očekivao ovakav ispad, jer smo svi koncentrirani na druge ciljeve , ali je Inter iznad bilo koje osobe… Nažalost, društvene mreže mogu koristiti i na negativan način. Svatko tko radi za Inter mora biti oprezan: može piše što god želi o svom privatnom životu, ali ne može štetiti povijesti ovog kluba.”, rekao je Zanetti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!