NaslovnicaVijestiRonaldov fair-play potez karijere: Evo što je napravio nakon što je sudac...

Ronaldov fair-play potez karijere: Evo što je napravio nakon što je sudac dosudio jedanaesterac

Jučer je na domaćem terenu Al Nassr ugostio Persepolis u petom kolu grupe E azijske Lige prvaka. U samo drugoj minuti susreta zabilježen je neobičan trenutak, a tiče se Cristiana Ronalda. Portugalac je nakon sudara s igračem suparničkog tima pao u kaznenom prostoru Persepolisa, a sudac je procijenio situaciju kao jedanaesterac i pokazao na bijelu točku.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Na opće iznenađenje, Ronaldo se usprotivio ovoj odluci i priznao da kontakta nije bilo. Nakon što se portugalska zvijezda usprotivila, sudac je poništio odluku i utakmica je nastavljena.

Susret je završio bez pogodaka rezultatom 0:0, a ovo je bez sumnje bio jedan od najpoštenijih poteza u Ronaldovoj karijeri. Portugalac je napustio teren u 78. minuti, nakon što je dobio nezgodan udarac u vrat.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!