NaslovnicaVijestiIduća velika meta PSG-a: U Pariz stiže Francuski reprezentativac!

Iduća velika meta PSG-a: U Pariz stiže Francuski reprezentativac!

U Parizu nemaju namjeru stati sa investicijama. Nakon što su šokirali nogometnu javnost transferima Neymara i Mbappea, parižani žele u narednim godinama još više pojačati svoju ekipu te se na taj način dokopati titule Lige prvaka. Nova akvizicija parižana uskoro bi mogao postati francuski reprezentativni veznjak i nogometaš Chelseaja, N’golo Kante!

velika meta PSG-a

Sjajni nogometaš Chelseaja, N’Golo Kante, igrač je koji bi trebao pojačati veznu liniju u bogatom francuskom divu PSG-u. U Parizu ga vide kao nasljednika Thiaga Motte i učinit će sve da ga dovedu u svoje redove.

[su_cashout]

Na ovaj način je Paris Saint Germain pokaza da ne namjerava prestati sa velikim kupovinama.  Megalomanske kupovine poput Neymara i Mbappea, nisu se očekivale, međutim, u Parizu su odlučili dodatno unaprijediti svoj već skrupulozni tim. Velika želja PSG-a je i slovenski vratar Jan Oblak iz Atletico Madrida, ali  sada PSG zamišlja o napadu na jednog od najboljih veznih igrača engleskog prvenstva u posljednjih nekoliko godina N’Golo Kantea, koji je također rođen u Parizu.

>> Gary Lineker otkrio koja tri igrača su trenutno bolja od Cristiana Ronalda

Daily Mail javlja da je Paris Saint-Germain spreman na ljeto da učini sve da kupi nogometaša koji je dva puta zaredom osvojio naslov engleskog prvaka, te da ga vrate u Francusku. Ukoliko dođe do transfera, možemo očekivati neki rekord, jer je očekivati da PSG plati mnogo veći iznos od iznosa koji je Chelsea platio za njega Leicester u julu 2016. godine.

[su_bonus]

U PSG-u, Kanta vide kao zamjenu za veteran Thiaga Mottu, koji će ove godine napuniti 36 godina.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!