NaslovnicaVijestiIghalo: On je najteži protivnik protiv kojeg sam igrao u Premiershipu

Ighalo: On je najteži protivnik protiv kojeg sam igrao u Premiershipu

On je najteži protivnik protiv kojeg sam igrao u Premiershipu. Napadač Watforda, koji je izglasan za najbolji gol godine za 2015. godinu, kaže da se nije suočio sa čvršćim i težim protivnikom od Arsenalovog braniča u svojoj prvoj sezoni.

On je najteži protivnik protiv kojeg sam igrao u Premiershipu

Watfordov napadač Odion Ighalo je rekao da je Laurent Koscielny najteži branič sa kojim se morao suočiti u svojoj prvoj sezoni u Premiershipu.

Ighalo, koji je izglasan da je postigao gol godine u Nigeriji 2015. godine, je postigao 15 golova u Premiershipu do sada ove sezone, ali nije postigao gol Topnicima kada su igrali protiv njih u oktobru.

Arsenal je ostao bez gola taj dan jer su izgubili 3-0 od Arsenala, golovima Alexis Sancheza, Olivier Hirouda i Aaron Ramseya.

[su_netbet_psgchelsea]

Ighalo je zaključio da je Koscielny njegov najteži protivnik u proteklih šest mjeseci, nakon što se suočio sa svakim Premierligaškim braničem ove sezone, barem jednom.

“Mislim da sam se suočio sa dosta teških braniča ove sezone”, rekao je Ighalo nakon što je primio nagradu za gol godine u Nigeriji.

“Ali, ja bi rekao da je najteži od svih igrač Arsenala, Koscielny, nije mi dao dovoljno prostora da radim ono što najbolje radim i vrlo je teško igrati protiv njega. Moram reći da je najteži protivnik definitivno Koscielny.”

Koscielny je odigroa 22 utakmice u Premiershipu ove sezone, što je pomoglo Topnicima da se bore za naslov Premier lige.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!