NaslovnicaVijestiIgrač Atletico Madrida nakon Messija opleo po Barceloni

Igrač Atletico Madrida nakon Messija opleo po Barceloni

Atletico Madrid jučer je doživio poraz u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka na Nou Campu od Barcelone sa 1-2. Iako je Atletico poveo golom Torresa kada mu je asistirao Koke, a španski napadač sjajno proturio loptu kroz noge Ter Stegenu, nisu uspjeli da savladaju Barcelonu, ali su i dalje u igri za prolazak u polufinale.

Igrač Atletico Madrida

Rezultat u korist Barcelone preokrenuo je sjajni napadač Luis Suarez sa svoja dva gola. Međutim, Atletico je veći dio utakmice jer je sudac Felix Brych Fernandu Torresu pokazao drugi žuti karton, i tako je strijelac prvog gola prijevremeno morao da napusti igru. Kako se čini, oba kartona su u potpunosti opravdana, ali defanzivac iz redova tima Diega Simeonea, Filipe Luis ne misli tako.

“To isključenje nije bilo pošteno. Bio je to njegov drugi prekršaj i odmah drugi žuti za isključenje, ali očito nije lako igrati protiv Barcelone u Ligi prvaka jer je zaštićena. Morali smo odigrati epsku utakmicu, no imamo još uvijek i uzvrat i još uvijek smo živi”, rekao je Luis.

Filipe Luis je već ranije naglašavao kako je Lionel Messi ‘zaštićen’ u španskoj Primeri, kako se svaki star na njega svira, a sada je to rekao i za Barcelonu.

“Već sam ranije izjavio kako Messija u prvenstvu štite i mediji i suci, a sada kažem da je i Barcelona zaštićena. Maksimalno rigorozno smo kažnjeni i to boli. Da smo eliminirali Barcu izazvali bi potres, a to ne odgovara Uefi.”

Za svog saigrača, Fernanda Torresa defanzivac ima samo riječi hvale, te kaže kako će im sigurno faliti u drugoj utakmici.

“Torres je briljantan, zabio je puno golova Barci. to mu je najdraža momčad i sigurno će nam nedostajati, no imamo i druge igrače koji također mogu igrati na njegovom mjestu. Mogućnost je još uvijek tu, ali bit će nam jako teško u uzvratu. Zabili su nam dva gola i srećom što su zabili samo dva jer imali su još prilika”, zaključio je Luis.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!