NaslovnicaVijestiIgrač Bavaraca iskreno: Nisam sretan u Bayernu, žele me drugi timovi

Igrač Bavaraca iskreno: Nisam sretan u Bayernu, žele me drugi timovi

Ofanzivac Bayerna, brazilski nogometaš Douglas Costa priznao je za njemačke medije da trenutno nije sretan u bavarskom timu, te da su za njegove usluge trenutno zainteresovani engleski, španjolski i francuski timovi. Također je priznao da je imao ogromnu ponudu iz Kine, ali pored svega odlučio je ostati u timu njemačkog prvaka. “Nisam sretan, nadam se da ćemo naći rješenje.”, riječi su Coste.

nisam sretan

“Ja ne želim napustiti Bayern, već tu osvajati naslove. Mislim da ovdje mogu ostvariti vrhunac karijere, a san je i naslov s Brazilom na Svjetskom prvenstvu. Tada ću razmišljati o transferu. “Ovdje sam godinu i pol, prilagodio sam se, upoznao grad, naučio njemački, obitelj se ovdje osjeća dobro. Ali nikad ne znate što donosi budućnost.”, riječi su Douglasa Coste.

Međutim, jasno je stavio do znanja da trenutno nije sretan u Bayernu, ali se nada da će uskoro sa čelnicima Bayerna pronaći rješenje. Nije otkrio koji klubovi su zainteresovani za njegove usluge.

“Pričam s Bayernom jer ipak nisam sretan u Bayernu, ali uskoro ćemo pronaći rješenje.Nećemo o imenima, ali imam kontakte s klubovima iz Engleske, Španjolske i Francuske. Imam ugovor do 2020., nogomet je biznis, a ako me netko želi mora platiti Bayernu.”

Prema njegovom mišljenju, Premiership je najbolje prvenstvo na svijetu. Španjolska bi mu bila lakša zbog jezika.

“U Španjolskoj bi mi bilo lakše zbog jezika. U Engleskoj igraju sjajni igrači, za mene je to najbolje prvenstvo na svijetu.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!