NaslovnicaVijestiIgrač Chelseaja priznao da namjerno gube zbog Mourinha!

Igrač Chelseaja priznao da namjerno gube zbog Mourinha!

S otočkih medija dolazi sve više naslova kako igrači Chelseaja namjerno gube zbog svaku utakmicu kako bi Jose Mourinho dobio otkaz..

Igrač Chelseaja priznao da namjerno gube zbog Mourinha

Mourinhova budućnost u Chelseaju postala je nesigurna nakon katastrofalnog početka sezone u kojem bilježi šest poraza u prvih 11 premierligaških utakmica.

Portugalac je prošlog mjeseca dobio podršku od strane Abramoviča i klupskog Upravnog odbora, ali i dalje ne uspijeva ostvariti dobre rezultate.

Garry Richardson, voditelj BBC Radio 5 je otkrio kako mu je jedna igrač Chelseaja povjerio, te priznao kako radije gube nego pobjeđuju za Mourinha.

“Danas sam dobio informaciju da nisu nikad bili gori odnosi nekih igrača i Jose Mourinha. Posebno je narušen ugled između Edena Hazarda i portugalca. Jedan od Chelseajvih igrača mi je rekao kako radije gube nego pobjeđuju za Mourinha”, rekao je Richardson tokom emisije uživo.

Također, Richardson je dodao da je moguće da je izvjesni igrač dao tu izjavu kada je bio vrlo emotivam, ali jasno je da su stvari u Chelseaju narušene.

“Šta će se sada desiti? Idem kući. Tamo ću zateći tužnu porodicu. Upalit ću ragbi i pokušat se isključiti iz svega”, rekao je Mouirnho nakon poraza Chelseaja od Liverpoola.

Chelsea trenutno zauzima 15. mjesto u Premiershipu sa šest poraza u 11 mečeva.

EN_JPC mobile_1600 free_EUR_20570

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]
Igrač Chelseaja priznao da namjerno gube zbog Mourinha

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!