NaslovnicaVijestiIgrač Malmea nije uzeo dres od Ronalda, evo zašto

Igrač Malmea nije uzeo dres od Ronalda, evo zašto

Cristiano Ronaldo je obilježio još jedno kolo u Ligi prvaka. Portugalac je odigrao fantastičnu utakmicu, a njegovim golovima Real Madrid je došao do pobjede od 2:0.

Igrač Malmea nije uzeo dres

Ronaldo je protiv Malmea postigao svoj 500. i 501. gol u karijeri, a i izjednačio se sa legendardnim Raulom koji je postigao 323 gola za kraljveski klub.

Portugalac je uvijek navikao da bude u centru pažnje, bilo da su u pitanju navijači, saigrači ili novinari. Na većini utakmica igrači se otimaju za dres Cristiana Ronalda, ali ne i defanzivac Malmea Anton Tinnerholm.

Prije meča smo pričali kako da zaustavimo Ronalda. Mislim da se tokom utakmice nije previše pokazao osim što je postigao golove. To dovoljno svjedoči o kakvom se igraču radi. Zašto nisam uzeo dres Ronalda…? Za mene je najljepši dres Malmea”, rekao je Anton Tinnerholn.

Untitled-1
Igrač Malmea nije uzeo dres

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!