NaslovnicaVijestiIgrač Manchester Cityja optužen za klađenje i kršenje pravila FA-e

Igrač Manchester Cityja optužen za klađenje i kršenje pravila FA-e

Igrač Manchester Cityja optužen za klađenje i kršenje pravila FA-e. Argentinac, kojem ugovor u Manchester Cityju ističe ovog ljeta, će do 5. travnja morati odgovoriti na kaznu, s prethodnim slučajevima koji su naplaćeni od 700 do 18.000 funti.

Igrač Manchester Cityja

Defanzivac Manchester Cityja, Martin Demichelis je optužen za ‘loše ponašanje u odnosu na klađenje’, potvrdio je Nogometni savez (FA).

Argentinski branič, koji je jako kritiziran zbog svojih nastupa ove sezone, ima vremena do 17:00h, 5.travnja 2016. godine da odgovori na optužbe nakon izjave FA na zvaničnoj stranici.

“Navodi se da je igrač počinio 12 prekršaja na pravilo FA, E8 koje se tiču nogometnih utakmica između 22. siječnja 2016. godine i 28. siječnja 2016. godine”, navodi se u priopćenju.

Demichelis je igrao u utakmicama Manchester Cityja protiv West Hama, gdje su igrali neriješeno (2-2) i Evertona u pobjedio od 3-1.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Iako se malo zna o Demichelisovim prekršajima ovog pravila, prethodni slučajevi slične prirode su rezultirali novčanom kaznom.

Swanseajev James Demetriou je upozoren i kažnjen sa novčanom kaznom od 700 funti nakon što je odigrao 13 oklada između prosinca 2013. i siječnja 2015. godine, dok je Tottenhamov Andros Townsend kažnjen sa 18.000 funti i dobio četiri mjeseca suspenzije.

Ova novost da se Demichelis kladio na utakmice na koje mu nije bilo dozvoljeno to raditi je još jedna neugodna epizoda ovog igrača, koji se bori za minutažu ove sezone, a on vjerovatno neće ni ostati na Etihadu, jer mu i ugovor ističe ovog ljeta.

Igračima Premier lige je nekad bilo dozvoljeno da se klade na natjecanja u kojima nisu sudjelovali, ali pravila su nedavno promijenjena i sada je klađenje za igrače na bilo koju utakmicu u bilo kojem natjecanju zabranjeno.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!