Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Igrač Real Madrida plakao zbog propalog transfera u Manchester United

Igrač Real Madrida koji je sada prva opcija Rafe Beniteza među stativama ‘Kraljevskog kluba’ priznaje da je zaplakao kada mu je rečeno da je njegov transfer u Manchester United propao. Ali golman nije bio uznemiren zbog pomisli da neće igrati pod vodstvom Louis van Gaala na Old Traffordu.

Real Madrid

U stvari, Navas je priznao da su to bile suze radosnice, jer on nikada nije htio zamijeniti glavni grad Španije za Manchester.

Navas je bio uključen u ugovor sa Davidom de Geom koji je trebao doću u Real, a ovaj bi otišao u suprotnom pravcu. Real madrid je dogovorio naknadu od 29 miliona funti za De Geu, dok je klub iz Premier lige trebao platiti 11 miliona za Kostarikanskog internacionalca.

Međutim, predloženi sporazum je propao u pet do dvanaest i Navasu je rečeno da ostaje.

De Gea i Real Madrid su možda bili uznemireni zbog toga, ali Navas, koji je trebao da se ukrca na let za Manchester, bio je preplavljen radošću da je morao zaplakati.

Navas je za Špansku radio stanicu Cadena COPE rekao: “Plakao sam te noći kada sam saznao da ne idem iz Madrida, nagomilale se emocije. Nisam htio otići, Madrid je moj dom.”

“Nikada nisam želio napustiti Real Madrid. Moj agent mi je rekao da budem spreman da se javim na telefon. Morali smo da idemo na aerodrom, i ako nikada nisam ušao na avion – bio sam u čekaonici.”

“Mislio sam ako Bog želi da napustim Madrid, onda je to najbolje za sve, ali On to nije htio i ja sam i dalje tu.”

Nakon što je Iker Casillas napustio Madrid i otišao u Porto na ljetnom prelaznom roku, Navas sada uživa u životu kao golman broj jedan za Real Madrid.

U međuvremenu, De Gea je potpisao novi ugovor za Manchester United i tako se obavezao na još četiri godine na život u Manchesteru.

[touchcarousel id=’1′]

Kladjenje forum

Oznake: