NaslovnicaVijestiIgrač Real Madrida progovorio: "Govorili su mi da više neću moći igrati...

Igrač Real Madrida progovorio: “Govorili su mi da više neću moći igrati nogomet”

Nacho Fernandez, nogometaš Real Madrida može se pohvaliti da je prošao kroz sve omladinske selekcije kraljevskog kluba. Međutim, otkrio je da su mu u djetinjstvu govorili da više neće moći igrati nogomet zbog dijabetesa. Fernandez je tada imao 12 godina.

igrati nogomet

“Sjećam se kada sam stigao u bolnicu, moj doktor nije bio tamo nego me je primio njegov kolega. Sjećam se da smo imali turnir s Madridom i da nisam mogao putovati sa suigračima. Zapravo, taj doktor mi je rekao da se moram maknuti od sporta, da ga više neću moći igrati nogomet,” prisjetio se Nacho u razgovoru za UEFA.com.

Na svu sreću, Nacho je nekoliko dana kasnije otišao kod svog doktora kada se ovaj vratio sa odmora. Njegov doktor mu je dao potpuno drugačiju dijagnozu…

“Nakon vikenda sam otišao kod doktora Ramireza , svog doktora kojeg volim jako puno, i on mi je rekao potpuno drugačiju stvar: rekao mi je da je ključno za mene da nastavim igrati jer je sport jako važan.”

“Kada sam na odmoru volim brdski biciklizam, triatlon… Radim sve što volim, ništa me ne sprječava. Moram biti malo pažljiviji s hranom , ali uz pomoć doktora sam postao pravi fenomen . Dijabetes je od mene napravio odgovornu osobu,” zaključio je Nacho.

Španjolski nogometaš je za prvi tim Real Madrida debitovao 2011. godine, a samo dvije godine kasnije upisao je i debitanski nastup za španjolsku reprezentaciju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!