NaslovnicaVijestiIgrač Reimsa udario čovjeka bejzbol palicom!

Igrač Reimsa udario čovjeka bejzbol palicom!

Antoine Conte, član Reimsa i mladi reprezentativac francuske, udario je na ulici bejzbol palicom čovjeka koji je sada u bolnici i bori se za život, nakon što ga je ovaj pokušao spriječiti da pretuče nevjenčanu suprugu.

udario

Defanzivac francuskog Reimsa i mlade reprezentacije Francuske, bivši igrač PSG-a, Antoine Conte (22) uhićen je danas i zadržan u pritvoru nakon što je na ulici bejzbol palicom udario čovjeka koji se sada u bolnici bori za život. Nesretni mladić je pokušao spriječiti Contea dok je tukao svoju nevjenčanu suprugu s kojom, inače, ima i dijete.

Do svađe Antoinea Contea i njegove djevojke došlo je najprije u stanu nogometaša. Conte je udario djevojku, koja je uspjela istrči na ulicu i glasno zatraži pomoć. Nogometaš Reimsa ju je sustigao i nastavio udarati. Djevojci je u pomoć priskočio devetnaestogodišnji prolaznik, nakon čega se Conte vratio u stan, uzeo bejzbol palicu, ponovo izašao na ulicu i udario mladića koji je ostao ležati bez svijesti.

Conte, koji ima i državljanstvo Gvineje, prošao je sve selekcije u PSG-u, u čijem dresu je debitirao u Ligue 1, da bi prije tri godine bio pozajmljen Reimsu, gdje je 2014. godine potpisao stalni ugovor. Nastupao je za sve mlađe francuske selekcije, od 2014. igra za U21 selekciju. U njegovom okruženju ne mogu objasniti ovakvu reakciju, opisujući Contea kao mirnog i dobrog mladića koji nikada nije imao probleme. Oglasio se i klub Reims, koji je oštro osudio Conteovo nasilje.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!