NaslovnicaVijestiIgrač Reimsa udario čovjeka bejzbol palicom!

Igrač Reimsa udario čovjeka bejzbol palicom!

Antoine Conte, član Reimsa i mladi reprezentativac francuske, udario je na ulici bejzbol palicom čovjeka koji je sada u bolnici i bori se za život, nakon što ga je ovaj pokušao spriječiti da pretuče nevjenčanu suprugu.

udario

Defanzivac francuskog Reimsa i mlade reprezentacije Francuske, bivši igrač PSG-a, Antoine Conte (22) uhićen je danas i zadržan u pritvoru nakon što je na ulici bejzbol palicom udario čovjeka koji se sada u bolnici bori za život. Nesretni mladić je pokušao spriječiti Contea dok je tukao svoju nevjenčanu suprugu s kojom, inače, ima i dijete.

Do svađe Antoinea Contea i njegove djevojke došlo je najprije u stanu nogometaša. Conte je udario djevojku, koja je uspjela istrči na ulicu i glasno zatraži pomoć. Nogometaš Reimsa ju je sustigao i nastavio udarati. Djevojci je u pomoć priskočio devetnaestogodišnji prolaznik, nakon čega se Conte vratio u stan, uzeo bejzbol palicu, ponovo izašao na ulicu i udario mladića koji je ostao ležati bez svijesti.

Conte, koji ima i državljanstvo Gvineje, prošao je sve selekcije u PSG-u, u čijem dresu je debitirao u Ligue 1, da bi prije tri godine bio pozajmljen Reimsu, gdje je 2014. godine potpisao stalni ugovor. Nastupao je za sve mlađe francuske selekcije, od 2014. igra za U21 selekciju. U njegovom okruženju ne mogu objasniti ovakvu reakciju, opisujući Contea kao mirnog i dobrog mladića koji nikada nije imao probleme. Oglasio se i klub Reims, koji je oštro osudio Conteovo nasilje.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Premier liga oduzela bodove Nottingham Forestu

0
Premier liga je donijela odluku da kazni Nottingham Forest s oduzimanjem četiri boda na prvenstvenoj tablici zbog kršenja ligaških pravila koja su postavljena kako...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!