NaslovnicaVijestiIgrači Arsenala počinju da sumnjaju na nešto zabrinjavajuće u vezi Mesut Ozila

Igrači Arsenala počinju da sumnjaju na nešto zabrinjavajuće u vezi Mesut Ozila

Došli je do neugodnog osjećaja među navijačima Arsenala zbog Mesut Ozilovog izostanka ovog vikenda. Njemački nogometaš nije bio na posljednjoj domaćoj utakmici Arsene Wengera, gdje su Topnici pobijedili Burnleya sa 5-0.

Igrači Arsenala

Nakon utakmice, Ozil je pokušao razjasniti situaciju i navodi da je ozljeda leđa razlog njegovog izostanka.

Ozil je napisao: “Šteta što sam propustio jučerašnju utakmicu sa ozljedom leđa. Potrebno je malo vremena, ali siguran sam da ću se u potpunosti oporaviti na vrijeme za Svjetsko prvenstvo.”

“Još jednom bih htio zahvaliti našem menadžeru, bila je čast igrati za tebe, Mon Wenger! Hvala ti za sva sjećanja koja smo dijelili zajedno.”

Objašnjenje je dobilo miješano mišljenje od Topnika, od kojih su neki pjevali tijekom Burnleyeve pobjede: “Mesut Ozil, bolestan kad želi.”

Najnovije izvješće The Suna u utorak ujutro, sugerira da Topnici i Keown imaju svako pravo misliti što se događa.

“Ozil je rekao da je razbijesnio nekoliko suigrača Arsenala sa svojim ‘prima donna stavom’.

U izvješću se također navodi da neki članovi momčadi počinju sumnjati da je Ozilu – najbolje plaćenom igraču u klubu – dopušteno da bira utakmice u kojima će igrati.

Nezadovoljni su koliko je puta proglašen nedostupnim tijekom sezone.

Sve u svemu, 29-godišnjak je propustio posljednjih pet utakmica Arsenala u Premier ligi i nije započeo u 25 od 58 utakmica ove sezone.

Igrači su navodno ljuti zbog Ozilovih izostanaka sa treninga pred finalnu domaću utakmicu protiv Burnleya.

Teško je zamisliti da Ozil laže o ozljedi i Wenger je priznao da njegov igrač ima slab imunološki sustav u smislu bolesti, ali nešto se sigurno čini neizvjesnim.

Ipak, bit će to problem menadžera koji će voditi Arsenal sljedeće sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!