NaslovnicaVijestiIgrači Chelseaja traže od Coste da se izvini treneru

Igrači Chelseaja traže od Coste da se izvini treneru

Nogometaši Chelseaja zatražili su od suigrača Diega Coste da se izvini zbog svađe s trenerom Antonijom Conteom, prenio je danas Daily Telegraph.

izvini

Costa je propustio utakmicu protiv Leicestera, poslije svađe s Conteom i kondicijskim trenerom.

Britanski mediji naveli su da je Costa zainteresiran za odlazak u Kinu, nakon što mu je jedan klub ponudio mnogo novca. Kako je naveo Daily Telegraph, nogometaši Chelseaja žele se Kosta izvini i da zaboravi priče o odlasku sve do kraja sezone.

Mediji sa Otoka prenose da nekoliko klubova prati razvoj situacije, a, neslužbeno, stigla je i prva ponuda na Stamford Bridge – iz Kine. Naime, neimenovani klub ponudio je Chelseaju 35 milijuna eura, dok bi Španjolac imao plaću oko 32 milijuna godišnje. Međutim, Costa je izjavio za ESPN da od njegovog prelaska u Kinu iz Chelseaja neće biti ništa.

Španjolski reprezentativac bi sljedećeg tjedna trebao razgovarati s Conteom, u pokušaju da razjasne situaciju.

Costa ove sezone igra jako dobro, do sada je u prvenstvu postigao 14 golova i prvi je strijelac Premier lige.

Chelsea je jučer savladao Leicester u gostima sa 3-0 i bez Diega Coste, a na njegovom mjestu igrao je Eden Hazard uz Williana i Pedra. Golove za londonski klub postigli su Alonso dva puta i Pedro. Chelsea se trenutno nalazi na prvom mjestu sa 52 boda u 21 odigranoj utakmici.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!