NaslovnicaVijestiIgrači Osasune imaju plan kako zaustaviti Messija: Trener otkrio što igrači namjeravaju...

Igrači Osasune imaju plan kako zaustaviti Messija: Trener otkrio što igrači namjeravaju uraditi zvijezdi Barcelone

Igrači Osasune imaju plan kako zaustaviti Messija. Trener otkrio što igrači namjeravaju uraditi zvijezdi Barcelone. Nakon što je Lionel Messi donio pobjedu Barceloni na Santiago Bernabeu u nedelju navečer, igrači Osasune se moraju bojati najgoreg.

Igrači Osasune

Messi i kompanija igraju protiv Osasune u srijedu, puni samopouzdanja nakon što su se vratili natrag u utrku za naslov i očajnički će željeti da nastave pobjednički niz protiv Osasune.

Ali kako će tim na zadnjoj poziciji na tabeli zaustaviti Messija?

Uostalom, argentinska zvijezda je upravo postigla svoj 500. gol u Barceloni, nakon što je postigao gol protiv Madrida, 31 u ligi ove sezone.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

U međuvremenu, Osasuna je primila 75 golova ove sezone – najgori rekord u ligi – Messi se ima čemu radovati pred ovu utakmicu.

Ali možda neće imati baš ugodnu noć na Camp Nou u srijedu.

To je zato što je menadžer Osasune, Peter Vasiljević, otkrio ono što njegovi igrači namjeravaju učiniti kada dođu u Kataloniju – iako se nadamo da se samo šale.

Igrači Osasune imaju plan kako zaustaviti Messija

“Već sam rekao da nam je potreban plan za Messija i igrači su mi rekli da moramo nositi lisice i pištolj”, rekao je.

“On se diskonektuje, ali se uključi 10 minuta i uradi ono što najbolje zna.”

Lisičine i pištolj vjerojatno ne bi bili dovoljni da se Messi zaustavi u trenutnoj formi.

>> Lista 100 najboljih driblera na svijetu: Lionel Messi u top 10, Ronalda nema ni u top 100

Uostalom, on je napravio nevjerojatnu izvedbu u El Clasicu prije samo nekoliko dana, nakon što je zadobio uadarac u lice protiv Juventusa, dok ga je i Marcelo udario u lice u prvom poluvremenu nakon čega je igra sa maramicom u ustima.

Sretno, Osasuna. Trebat će vam to!

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!