NaslovnicaVijestiIgrači Real Madrida ne žele da Bale igra u prvoj postavi u...

Igrači Real Madrida ne žele da Bale igra u prvoj postavi u finalu Lige prvaka, a evo i zašto!

Igrači Real Madrida ne žele da Bale igra u prvoj postavi u finalu Lige prvaka, a evo i zašto! On je možda jedan od najboljih svjetskih nogometaša, ali Gareth Bale se bori sa ozljedom ove sezone koja navodno uzrokuje da se nekoliko njegovih suigrača iz Real Madrida bune i žele ga na klupi za Ligu prvaka.

Igrači Real Madrida

Očekuje se da će Bale igrati protiv Juventusa 3. lipnja, nakon što je propustio posljednjih nekoliko tjedana zbog ozljede mišića.

Budući da je ovodoišnje finale u Baleovom rodnom gradu Cardiffu, Velški kapetan će očajnički željeti da započne utakmicu protiv Juventusa, ali mnogi njegovi suigrač bi radije voljeli Isca u prvoj postavi umjesto Balea.

Isco je u lijepoj formi u posljednje vrijeme i bio je posebno impresivan tijekom obje utakmice polufinala sa gradskim rivalima Atleticom. Mnogi članovi Realovog tima vjeruju kako španjolski vezni girač donosi veću ravnotežu u ekipi Zinedine Zidanea i sudeći prema nedavnim nastupima, teško se raspravljati sa tim.

[su_euro_soccer_bonus]

Prema Diario Golu, Cristiano Ronaldo je prvi igrač iz Real Madrida koji bi volio vidjeti Isca umjesto Balea u Zidaneovih početnih 11 za dva i pol tjedna.

Zajedno s Ronaldom, kapetan kluba Sergio Ramos također favorizira svog sunarodnjaka nad Baleom, kao i Marcelo, Pepe, Fabio Coentrao i Casemiro.

[su_bet365__1m_spectacular]

Bale ipak ima neku potporu, s Tonijem Kroosom i njegovim bivšim suigračem iz Spursa Lukom Modrićem.

Velšanin je dva puta podigao trofej nakon što je završio rekordni trasfer od 86 milijuna funti iz Tottenhama 2013. godine. Bale je bio taj igrač koji je Real Madrida doveo u vodstvo u produžecima protiv Atletico Madrida u finalu 2014. godine, a također je postigao pobjedonosni gol na San Siru prošle godine.

Također pročitajte: Četiri velika problema sa kojima će se Antonio Conte susresti u Chelseaju sljedeće sezone

Ali, ako bi ste vi bili na Zinedine Zidaneovom mjestu, koga bi ste vi ubacili u početnu postavu? Bale ili Isco?

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!