NaslovnicaVijestiIgrači svjetske klase na koje će Guardiola potrošiti 300 milijuna funti

Igrači svjetske klase na koje će Guardiola potrošiti 300 milijuna funti

Igrači svjetske klase na koje će Guardiola potrošiti 300 milijuna funti. Pep Guardiola nije gubio vrijeme za poboljšanje svoje momčadi kada je potvrđeno u petak da je Bernardo Silva igrač Manchester Cityja.

Igrači svjetske

22-godišnjak će postati igrač Manchester Cityja 1. srpnja, a klub će potrošiti 43 milijuna funti na njegove usluge.

Silva, koji je ove godine zasjao protiv Cityja u Ligi prvaka, govorio je o njegovom oduševljenju nakon što je potvrđen transfer.

“Sjajno je što dolazim u Cizy”, rekao je Silva za Cityjev websajt.

“Ja ću se pridružiti jednoj od najboljih momčadi na svijetu. Biti dio ovog kluba i imati tu priliku je super. Ne mogu čekati da počnem davati sve što mogu od sebe i pomognem timu da postigne svoje ciljeve.”

[su_euro_soccer_bonus]

“Manchester CIty je tijekom posljednjih nekoliko godina igrao da osvoji titule i ja želim da ih osvajam. Kada sam razgovarao sa ljudima u Manchester Cityju, uvijek su mi rekli da im je cilj osvajanje naslova, to je i moj cilj.

“Dakle, ja sam ovdje sa svim čudesnim igračima koje imamo, trenerom i cijelim timom iza nas, mislim da to možemo učiniti.”

Silva je bio prvi, ali neće biti posljednji koji će doći na Etihad ovog ljeta.

Tvrdi se da Guardiola ima budžet od 300 milijuna funti – dok Španjolac planira napraviti šest glavnih pojačanja na ljeto.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Dolazak Silve ne završava Cityjevu potragu za Alexis Sacnhezom, koji će koštati 50 milijuna funti, a također privlači interes Bayern Munchena.

U obrani, Guardiola želi potpisati Kylea Walkera i Benjamina Mendyja, koji će koštati ukupno 80 milijuna funti.

Također pročitajte: Analiza posljednjeg kola u Seriji A: Zanimljiv završetak sezone za talijanske klubove

Barem jedan vrhunski branič na njegovom popisu, a Leonardo Bonucci i Virgil van Dijk su dostojni njegovog popisa.

Guardiola je bio dugogodišnji ljubitelj Sportingovog, William Carvalha, dok je prvi put spomenut i Fabinho za kojeg su zainteresirani.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!