NaslovnicaVijestiIgraču PSG-a zabranjen ulazak u Veliku Britaniju uoči utakmice protiv Arsenala

Igraču PSG-a zabranjen ulazak u Veliku Britaniju uoči utakmice protiv Arsenala

Nogometni klub PSG priopćio je danas da je igraču PSG-a Sergeu Aurieru nije dozvoljen ulazak u Veliku Britaniju, uoči utakmice s Arsenalom u Ligi prvaka, zbog sudskog procesa u kojemu sudjeluje u Francuskoj. Aurier je krajem rujna osuđen na dvomjesečnu zatvorsku kaznu pošto je u svibnju, po izlasku iz noćnog kluba u Parizu, laktom udario policajca.

sergeaurierrealmadridcfvparissaintsxlyhlitym1x-640-x-414

On je ostao na slobodi u trajanju žalbe, ali je morao platiti novčanu kaznu. Aurier je negirao krivicu i rekao da je žrtva policijskog nasilja. PSG je priopćio da je odluka o zabrani ulaska u Veliku Britaniju igraču PSG-a “neshvatljiva” i da je to napad na “integritet Lige prvaka”.

Nogmetaši Paris Saint-Germaina igraju sutra u Londonu protiv Arsenala, utakmicu petog kola u Ligi prvaka. PSG se nalazi na drugom mjestu u grupi A Lige prvaka, a na prvom mjestu je upravo Arsenal s kojim će se francuski tim boriti za prvo mjesto te grupe. Imaju isti broj bodova (10), ali Arsenal ima nešto bolju gol razliku i zbog toga zauzimaju vodeću poziciju. Na trećem i posljednjem mjestu nalaze se Basel, odnosno Ludogorets sa po jednim bodom.

Kladionica bet365 uoči sutrašnje utakmice kao favorita za pobjedu vidi Arsenala na kojeg nudi koefcijent 2.25, dok je na pobjedu francuskog tima tečaj čak 3.40. Na neriješen ishod ove utakmice koeficijent iznosi 3.50. Ukoliko se odlučite na ‘duplu’ šansu – koeficijent na pobjedu Arsenala ili neriješen ishod iznsoi 1.33, na neriješen ishod ili pobjedu PSG-a je 1.66, dok je na pobjedu jednog od dva tima 1.30.

untitled

KLADI SE NA OVU UTAKMICU

Najnovije vijesti

Xabi Alonso donio odluku o svojoj budućnosti

0
Prema objavi Fabrizija Romana, Xabi Alonso će i u idućoj sezoni obnašati ulogu trenera Bayer Leverkusena. Ova informacija će uskoro biti službeno potvrđena. Španjolski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!