NaslovnicaVijestiIker Casillas na vratima engleskog velikana?

Iker Casillas na vratima engleskog velikana?

Iker Casillas na vratima engleskog velikana? Madridski list AS, koji je dobro upućen u dešavanja svih španjolskih  nogometaša prenosi da Iker Casillas neće produžiti ugovor sa Portom, te da na stolu ima konkretnu ponudu engleskog velikana Liverpoola.

Iker Casillas na vratima engleskog velikana

Iker Casillas je zadnje dvije sezone branio boje portugalskog velikana Porta sa kojim nije uspio ispuniti svoje očekivanja te je u dvije sezone u Portugalu ostao bez trofeja. Njemu na kraju ove sezone ističe ugovor koji kako sada stvari stoje neće produžiti. Legendarni golman Reala i španske reprezentacije koji je skoro napunio 36. godina trenutno je najplaćeniji igrač u portugalskom prvenstvu ali izgleda da mu nedostaje velikih utakmica i igranja na većoj razini.

>> Zvanično: Juventus kupio igrača Chelseaja

AS prenosi da je “San Iker” spreman na novi izazov, a novi poslodavac bi mogao biti klub za kojeg je 8 godina branio njegov dugogodišnji kolega iz reprezentacije, Pepe Reina. U Liverpoolu nisu zadovoljni sa belgijancem Simonom Mingoletom i nijemcem Lorisem Kaurisem a neki mediji prenose da su Liverpool i Casillas već potpisali predugovor.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Casillas na stolu ima ponude iz Kine i Katra ali Liverpool je u velikoj prednosti jer bi Casillasu omogućio igranje na najvećoj razini kao i nastup u Ligi prvaka koji su u Liverpoolu već obezbijedili za narednu sezonu.

Iker Casillas je ove sezone u odličnoj formi a u 45 utakmica primio je svega 25 golova. Treba napomenuti da on u Portugalu trenutno zarađuje 5 miliona eura a skoro polovicu plate snosi njegov bivši klub Real Madrid.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!