Naslovnicaeuro2016Iker Casillas oborio negativan rekord u Portu

Iker Casillas oborio negativan rekord u Portu

Iako je u svojoj karijeri osvojio skoro sve moguće trofeje koje je mogao, te će biti zapamćen kao jedan od najboljih golmana svih vremena, Iker Casillas iza sebe ima sezonu za zaborav.

Iker Casillas oborio negativan rekord

Španjolski reprezentativac je prošlog ljeta napustio Real Madrid, nakon što je u kraljevskom klubu proveo više od deset godina, te stigao u Porto, gdje je trebao igrati značajnu ulogu u osvajanju titule i skidanja Benfice sa trona. Međutim, ‘zmajevi’ su završili kao trećeplasirani, a Casillas se nije baš proslavio.

34-godišnjak je oborio negativan rekord primivši čak 30 golova ove sezone, što je najviše za golmana Porta u posljednjih petnaest godina.

Unatoč tome, ipak je uključen u tim reprezentacije Španjolske koja putuje na Europsko prvenstvo ovog ljeta, ali nije sigurno hoće li braniti na prvenstvu, jer David De Gea iza sebe ima sjajnu sezonu. No, kapiten reprezentacije je i dalje Iker Casillas, u kojeg izbornik Vicente Del Bosque očito i dalje ima povjerenja.

No, ukoliko bi uzeo u obzir formu svojih igrača, nema sumnje da bi na golu trebao stojati David De Gea, koji je imao odličnu sezonu u kojoj je bio jedina svijetla tačka Manchester Uniteda, te najbolji igrač kluba.

Casillas je ukupno odigrao 40 utakmica ove sezone u dresu Porta, od čega 32 u portugalskom prvenstvu, šest u Ligi prvaka, te dvije u Europa ligi.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!