NaslovnicaVijestiIkona italijanskog fudbala upozorio Chelsea u vezi novog menadžera

Ikona italijanskog fudbala upozorio Chelsea u vezi novog menadžera

Ikonta italijanskog fudbala upozorio Chelsea u vezi novog menadžera. Andrea Pirlo je podržao svog sunarodnjaka u preuzimanju Chelseaja i tvrdi da će biti uspješan ukoliko mu se da sloboda na Stamford Bridge-u.

Ikonta italijanskog fudbala upozorio Chelsea u vezi novog menadžera

Andrea Pirlo smatra da će Antonio Conte biti uspješan u Chelseaju, ukoliko bude imenovan za trenera, ali je upozorio da je sadašnji Italijanski trener nije neko sa kim se treba šaliti.

Conte je teško povezan sa prelaskom na Stamford Bridge u posljenjih nekoliko tjedana, a dogovor je vrlo blizu i tvrdi se da će mu Chelsea ponuditi ugovor od tri godine.

46-godišnjak je bio čovjek koji je doveo Pirla u Juventus 2011. godine, i ovaj dvojac je sa Starom damom osvojio tri titule Serije A.

Pirlo, koji sada igra za New York, otkrio je svoje veliko divljenje za italijanskog kolegu, a vjeruje da će biti uspješan ukoliko mu se da sloboda u svim odlukama na Stamford Bridge-u.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Volim ovog čovjeka, imam veliko poštovanje i divljenje prema njemu. Ja znam da je on pravi čovjek za taj posao, ali će morati da mu dadnu potpunu slobodu”, rekao je za Mirror.

“Igrači koje želi potpisati, te oni kojih se želi riješiti, stil koji igra, sve je nevjerovatno.”

“Ako ga dovede da bude trener vašeg kluba, a zatim da vlasnik odlučuje umjesto njega, onda to nije trener za vas.”

Međutim, Pirlo je upozorio Chelseaja – i vlasnika Romana Abramovića – da postoji ‘zvijer’ u Conte-a.

“On ima zvijer u sebi. Bio sam u svojoj svlačionici na poluvremenu kada smo pobjeđivali, i on je ušao počeo bacati flaše pune vode ako smo negdje pogriješili, nije bitno što vodimo,” rekao je Pirlo.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!