NaslovnicaVijestiIlkay Gundogan otkrio tko bi mogao biti njihov najveći konkurent u utrci...

Ilkay Gundogan otkrio tko bi mogao biti njihov najveći konkurent u utrci za titulu

Nogometaš Manchester Cityja Ilkay Gundogan priznaje da se plaši Liverpoola u utrci za titulu Premier lige, te da bi Liverpool mogao biti najveći konkurent u utrci za titulu Premiershipa,  posebno jer protivnika s klupe vodi njegov bivši trener Jürgen Klopp. Gundogan je uspješno surađivao s Kloppom u Borusiji iz Dortmunda, kada su zajedno osvojili titulu u Bundesligi, Kup Njemačke i stigli do finala Lige prvaka.

najveći konkurent

“Kloppov rad u Liverpoolu podsjeća me na početak u Dortmundu. Naročito se to vidi u komunikaciji s igračima. On ima dar fascinira tim i gura ga naprijed, što se vidi po igrama. Liverpool ima veliku prednost jer ne igra u Europi i bit će nam najveći konkurent u utrci za titulu Premiershipa.”, rekao je Gundogan za njemački list Bild.

Gundogan je usporedio Kloppa i Guardiolu, istaknuvši da su jako slični, s tim što Španjolac voli dugo ima loptu u posjedu.

“Kod obojice je vrlo naporno trenirati. Razlika je samo u tome što Guardiola voli da lopta bude stalno u nogama njegovog tima, dok Klopp više forsira situacije jedan na jedan. Međutim, obojica su zanimljivi tipovi.”, zaključio je Gundogan.

Nogometaši Liverpoola prvi su na tablici engleskog prvenstva, sa 26 bodova, jednim više od Chelseaja i dva od Manchester Cityja. Liverpool će za tri dana igrati protiv Southamptona koji se nalazi na 10. mjestu Premiershipa sa 13 bodova, dok će Manchester City ići u goste Crystal Palaceu koji ima četiri poraza za redom i nalaze se tek na 16. mjestu engleskog prvenstva sa 11 bodova na svom kontu.

Poznata svjetska kladionica, Bet365 razmišljao slično kao i Ilkay Gundogan stoga su ponudili koeficijent 3.00 da Manchester City osvaja titulu Premiershipa, a kao drugog konkurenta vide upravo Liverpoola sa tečajem od 3.50. Branilac titule, Leicester City nije jedan od favorita za osvajanje, bar po mišljenju britanske kladionice koja na njega nudi tečaj 751.00.

untitled

KLADI SE NA PREMIERSHIP

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!