NaslovnicaVijestiIlkay Gundogan propušta Europsko prvenstvo

Ilkay Gundogan propušta Europsko prvenstvo

Veznjak Borussije Dortmund Ilkay Gundogan propustit će Europsko prvenstvo ovog ljeta nakon što je pretpio povredu koljena na treningu, potvrđeno je iz kluba.

Ilkay Gundogan propušta Europsko prvenstvo

25-godišnjak više neće biti na raspolaganju izborniku Joachimu Lowu za predstojeće Europsko prvenstvo koje će se održati ovog ljeta u Francuskoj.

Gunogan će također propustiti i finale njemačkog kupa, koje se igra između Bayern Munchena i njegove Borussije Dortmund 21. maja na Olimpijskom stadionu u glavnom gradu Njemačke.

Iz Dortmunda su putem twittera izvijestili: “Sezona je gotova za njega. Gundoganovo koljeno je dislocirano na treningu.”

Također neće ni igrati u posljednje dvije utakmice Bundeslige protiv Frankfurta i Kölna, a Borussia će po svemu sudeći završiti na drugom mjestu iza bavarskog kluba.

Ilkay Gundogan je odigrao ukupno 36 utakmica ove sezone u svim takmičenjima za Borussiju Dortmund, te je postigao dva gola u podijelio četiri asistencije.

Njemački reprezentativac turskog porijekla je u Dortmund stigao iz Nunberga 2011. godine za 4 miliona eura, te je od tada postao standardni član prve postave. Ukupno je u pet sezona, koliko je u klubu, odigrao preko 150 utakmica i postigao 15 golova za Borussiju.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!