NaslovnicaRusija2018NovostiDA LI CRISTIANO RONALDO ODLAZI IZ REALA!? Luka Modrić napokon progovorio o...

DA LI CRISTIANO RONALDO ODLAZI IZ REALA!? Luka Modrić napokon progovorio o transferu Ronalda u Juventus!

Da li Cristiano Ronaldo odlazi iz Reala!? Luka Modrić napokon progovorio o transferu Ronalda u Juventus! Glasine koje povezuju Cristiana Ronalda sa Juventusom nastavljaju intenzivirati.

Da li Cristiano

Bilo je mnogo špekulacija o budučnosti 33-godišnjaka tijekom sezone, ali nitko to nije mogao očekivati.

Čini se da je hijerarhija Real Madrida svjesna njegove želje da napusti klub i sada traže naknadu od 100 do 150 milijuna eura za njega.

Ronaldo nema klauzulu za oslobađanje od 1 milijardu eura, ali ako zaista očajnički želi da ode, Los Blancosi bi mogli dobiti pristojnu naknadu dok još mogu.

Teoretski, oni bi napravili značajnu dobit na 88 milijuna eura koje su Manchester Unitedu platili u 2009. godini.

Međutim, došlo je do nedostatka buke od samog Ronalda i onih koji su bili povezani sa klubom.

Njegov agent Jorge Mendes isporučio je tajnovitu izjavu medijima, rekavši: “Ako se to dogodi, to će biti novo poglavlje i novi izazov u njegovoj brilijantnoj karijeri.”

“Ako Cristiano Ronaldo napusti Real Madrid, bit će vječno zahvalan predsjedniku kluba i svima onima koji rade tamo, medicinskom osoblju, svakom igraču bez iznimki, fanovima i svim madridistima diljem svijeta.”

Nije baš veliko razjašnjenje i čini se samo pitanje vremena prije nego što službena izjava stigne bilo od Ronalda ili Real Madrida.

U međuvremnu, Ronaldov suigrač Luka Modrić konačno je rekao nešto o okipi i presudnoj situaciji Cristiana Ronalda.

“Pogledajmo što se događa”, rekao je kapetan Hrvatske nakon što su izbacili Rusiju na penale. “Mislim da neće otići, i želio bi da ostane, jer je on najbolji igrač na svijetu.”

“Mislim da će ostati, to je moje mišljenje, ne mogu ga zamisliti u nekom drugom klubu.”

Pitamo se da li Gareth Bale osjeća isto kao i Modrić?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!