NaslovnicaVijestiIma samo 15 godina, a već je na meti Chelseaja i Manchester...

Ima samo 15 godina, a već je na meti Chelseaja i Manchester Uniteda

Manchester United i Chelsea krenuli su u borbu za dovođenjem jedne od najvećih nada nizozemskog nogometa. Tahith Chong ima samo 15 godina i igra za nizozemski Feyenoord, no već je na meti europskih giganta.

OIR_resizer

United pregovara sa Feyenoordom oko Chonga, koji će klub moći napustiti kada napuni 16 godina, što će biti u siječnju iduće godine.

The Sun javlja kako se i Chelsea uključio u borbu za mladićem.

Chong može igrati u veznom redu i u napadu. United ga želi još otkada je igrao na Premier Cupu u Carringtonu 2014. godine.

United je trenutno u blagoj prednosti, no vidjet ćemo tko će dati više novca.

Chong bi prelaskom u Manchester United imao priliku trenirati pod budnim okom Louisa van Gaala, a isto tako i sa svojim sunarodnjacima Memphisom Depayom i Daleyom Blindom. Istina, ne odmah, no uskoro.

Prednost Crveni vragovi imaju i zbog reputacije kada je u pitanju davanje šanse mlađima, dok je Chelsea baš zbog toga prokockao legiju mladih talenata.

[touchcarousel id=’1′]

 

 

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!