NaslovnicaVijestiIMA SE MOŽE SE: Engleski klubovi potrošili rekordan iznos za transfere

IMA SE MOŽE SE: Engleski klubovi potrošili rekordan iznos za transfere

IMA SE MOŽE SE: Engleski klubovi potrošili rekordan iznos za transfere! Klubovi iz Engleske Premier lige potrošili su ukupno 1,17 milijardi funti ili 1,27 milijardi evra u letnjem transfer roku, što je novi rekordni rekord, objavila je revizorska kuća Deloitte. Prethodni rekord su postavili klubovi prošle godine kada su potrošili 1,65 milijardi funti.

IMA SE MOŽE SE

Rok za transfere nu ljetnom transfer roku završava se krajem avgusta, a u istom periodu prošle godine 20 klubova koji su igrali u elitnoj Engleskoj fudbalskoj ligi potrošili su 865 miliona funti za transfere.

Konsultant Deloitte-a Chris Stenson, prema BBC-u, rekao je da očekuje dodatnu potrošnju u narednih sedam dana. “Prošlog ljeta klubovi iz Premijer lige potrošili su oko 300 miliona funti u poslednjoj sedmici transfer roka, što je više nego što se trošilo u zimskom transfer roku u januaru ove godine”, rekao je on.

>> Evo što će Coutinho uraditi ukoliko Liverpool odbije i četvrtu ponudu Barcelone za njega

Od 20 klubova, Manchester City je dominirao u ljetnjem transfer roku, koji je potrošio 220,9 miliona dolara za sedam novih igrača. Slijedi Mančester Junajted sa 150 miliona, Everton sa 135,9 miliona i Chelsea sa 127 miliona funti. Svi ostali klubovi su do sada potrošili manje od 100 miliona eura za pojačanja. Rekordni transfer napravio je Mančester Junajted, koji je za Romelu Lukakua platio 75 miliona funti.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!