NaslovnicaVijestiImate 15 godina i odbijete ponudu Chelseaja! Šta vam se desi nakon...

Imate 15 godina i odbijete ponudu Chelseaja! Šta vam se desi nakon 5 godina?! Ne bi ste ni zamislili

Mnogo je mladih nogometaša u svijetu nogometa koji se mogu pohvaliti da su milijunaši, a da čak i ne utječu na igre prvog tima te da su u ekipi samo kako bi popunili određenu kvotu nogometaša.

odbijete ponudu Chelseaja

 

To je jednostavno moderni nogometn i stvari danas tako funkcionišu. Godine 2013. došlo je do velike rasprave o ugovoru od 1,7 milijuna funti koji je Chelsea ponudio Rubenu Loftus-Cheeku, koji je tada imao samo 17 godina. Oko toga se digla velika prašina a ugovor je na kraju ipak potpisan.

Naravno, bilo bi teško odbiti takvu primamljivu ponudu. Čak i ako su šanse za dolazak u prvu momčad bile nemoguće, mnogi tinejdžeri će uzeti novac i nastaviti svoj razvoj u mlađim uzrastima ekipe.

>> SLUŽBENO: Barcelona dovela novo pojačanje za 30 miliona eura

Ali za takvo nešto Dapo Afolayan se nije odlučio. Napadač, 20-godišnjak, ali već je imao burnu karijeru. Afolayan je igrao u istoj ekipi Chelseaja u kojoj su bili Tammy Abraham i Dominic Solanke, ali  kada je imao 15 godina odbio je ponudu za pridruživanje akademiji kluba i otišao.

[su_no1forfootball]

Afolayan i njegova obitelj potom su se preselili u Kanadu, gdje se pridružio akademiji ekipe Toronto FC. Nastavio je svoje školovanje  na Sveučilištu Loughborough gdje je studirao saobraćajno inženirstvo.

Afolayan je uočen kada je nastupa za ekipu sveučilišta od strane ekipe nižerezredne engleske Solihull Moors, koji su ga doveli  2017. godine. Napadač, je prošlo ljeto proveo na Jamie Vardy V7 nogometnoj akademiji, privukao je interes od strane West Ham Uniteda nakon što je postigao 16 golova u 38 utakmica za Solihull.

[su_live_koeficijenti]

Prošlog mjeseca, Čekićari su potpisali igrača te mu dali ugovor od tri i pol godine. Put od trnja do zvijezda rekli bi smo, a moglo je ići sve lakše. A ko zna, možda baš u West Hamu “eksplodira”.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!