NaslovnicaVijestiIMPRESIONIRAN: Rio Ferdinand opisao Diega Costu u dvije riječi

IMPRESIONIRAN: Rio Ferdinand opisao Diega Costu u dvije riječi

Rio Ferdinand opisao je Diega Costu nakon njegovog rigoroznog ponašanja na utakmici protiv Arsenala na Stamford Bridge-u. Chelsea je slavio rezultatom od 2-0, gdje je Arsenal ostao bez svoja dva igrača, a Gabriel Paulista isključen zbog Diega Coste.

Španjolski reprezentativac je prvo bio uključen u duel sa Laurent Koscielnyom, gdje se na snimci vidi udaranje Coste rukama po licu defanzivca Arsenala. Zatim još jedan duel gdje je Koscielny oborio Costu u kaznenom prostoru, a Costa ga odgurnuo, gdje je ovaj odmah pao na zemlju.

To je razljutilo Paulistu koji se uključio u svađu i prišao Costi da ga odgurne. Tada je Gabriel dobio prvi žuti karton.

Sudac, Mike Dean je je pokušao da ih upozori, ali incidenti se nisu zaustavili. Naime, Diego Costa se žalio da ga je Gabriel nagazio, a zatim dobija i crveni karton. Ali Costa je na iznenađenje mnogih ostao na terenu.

Zatim je crveni dobio i Santi Cazorla, a nakon toga pada i drugi gol za Chelsea. Fanovi Chelseaja će biti sretni nakon pobjede nad Arsenalom.

Nakon utakmice, legenda Manchester Uniteda, je opisao Costu na BT Sportu, impresioniran onim što je vidio: “Costa se ponaša kao ‘mrzovoljna beba’. Ako se nešto desi, odmah je kraj svijeta.”

Costa ni malo nije bio zabrinut zbog svih priča o njemu, a to se vidi i na twitu kojeg je postavio nakon utakmice.

Kladjenje forum
[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!