NaslovnicaVijestiINCIDENT NAKON DERBIJA! Mourinho ušao u svlačionicu Citya: Letjele su flaše i...

INCIDENT NAKON DERBIJA! Mourinho ušao u svlačionicu Citya: Letjele su flaše i pale su teške riječi!

Veliki Manchestersku derbi nije se završio nakon posljednjeg zvižduka suca, nego se je odigralo i treće poluvrijeme u svlačionici Old Trafforda nakon meča. Glavi akter u svemu ovome je bio, kao i obično, karizmatični strateg Uniteda, Jose Mourinho.

Mourinho ušao u svlačionicu

Manchester City je ostvario  veliku i vrlo važnu pobjedu u gostima protiv gradskog rivala i napravio veliki korak prema osvajanju engleskog prvenstva u velikom stilu. Iako je još uvijek prerano govoriti o tome da je sve odlučeno, ali u ovom trenutku čini se da je 11 bodova prednosti u odnosu na United previše s obzirom u kakvoj formi igra City.

U nedjelju, Pep Guardiola je kasno poslijepodne pročitao lekciju Jose Mourinhu, koji se nije mogao pomiriti s gubitkom meča. Štoviše, engleski mediji danas izvješćuju o incidentu koji se dogodio između igrača i osoblja obje momčadi. Sve je započelo kada su iz svlačionice Citya, na Old Trafford, prema Jose Mourinhu preglasno slavili pobjedu.

>> Transfer glasine: Real odustao od De Geae i pronašao novu metu, Juventus dovodi igrača Arsenala, Bayern dovodi dostojnu zamjenu za Neuera

Stoga je strateg Uniteda otišao u njihovu svlačionicu kako bi ih smirio, ali možete zamisliti na kakav je odgovor naišao. Suočen s nogometašima Citya, gdje je u glavnoj ulozi bio je vratar Ederson, su razmjenjivali teške riječi a kasnije kada su se Mourinhu pridružili i ostali nogometaši Uniteda, sve je izmaklo kontroli. Mourinha su pogodili praznom bocom vode i gađali pakovanjem mlijeka, a engleski mediji izvještavaju kako su nogometaši htjeli obračunati između sebe. Da stva bude još gora asistent Pepa Guardiola, Mikel Arteta, izvukao je najdeblji kraj te mu je razbijena glava i primljen je u bolnicu u Manchesteru.

[su_bonus]

Tek nakon meča Mourinho je osuo paljbu po arbitrima meča: “Oni su imali puno sreće, mislim da je večina odluka donešena u njihovu korist. Možemo razgovarati o nogometu, statistici, posjedu lopte, ali kao i prošle sezone možemo govoriti i o jedanaestercima u odlučujućim trenucima.. ” završio je ourinho aludirajući na to da City u ovoj sezoni ima veliku podršu od strane sudaca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!