NaslovnicaVijestiInfantino: "Svi smo uz Portugal, veoma tužan dan!"

Infantino: “Svi smo uz Portugal, veoma tužan dan!”

Infantino: “Svi smo uz Portugal, veoma tužan dan!”

Predsjednik Međunarodne nogometne federacije Gianni Infantino smatra da u ovom momentu nije vrijeme da se priča o budućnosti Kupu konfederacija.

tužan dan

Infantino je u Rusiji, gdje se od 17. lipnja do 2. srpnja održava Kup konfederacija. On je rekao da je važno da se to natjecanje pokaže kao dobra uvertira za Svjetsko prvenstvo, koje će se sljedeće godine održati u Rusiji.

“Danas moramo koncentrirati na Kup konfederacija. Ovdje smo da bismo gledali sjajan nogomet. Nakon toga ćemo vidjeti što će se dogoditi.”, rekao je Infantino u Kazanju.

>>Legendarni nogometaš će nastupiti na profesionalnom teniskom turniru!

Infantino je u sklopu svoje kandidature naveo da će se razmotriti održavanje Kupu konfederacija, a tijekom ždrijeba za to natjecanje u studenom naveo je da su sve opcije moguće, uključujući i promjene formata i termina.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Spekulacije o promjeni pojačale su se pošto je Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine pomaknuto s lipnja na studeni zbog velikih vrućina u toj zalivskoj zemlji. U slučaju Katara, Kup konfederacija nije prihvatljiv europskim nogometnim ligama, pošto bi bio organiziran u sred domaćih šampionata. FIFA je 2015. godine predložila da priprema za Mundijal u Kataru bude samo svjetsko klupsko prvenstvo, koje se svaki put održava krajem godine. Infantino je s novinarima razgovarao uoči početka utakmice Portugala i Meksika i izjavio je sućut povodom velikih šumskih požara u Portugalu, u kojima su poginule 62 osobe.

“Ovo je vrlo tužan dan. Svi smo uz Portugal. Šaljemo svima u Portugalu veliki zagrljaj, ovo je užasno. Nemam riječi”, rekao je Infantino.

Sućut obiteljima izjavili su selektor Portugala Fernando Santos i reprezentativci. Portugalski igrači nose crni flor, a utakmica je počela minutom šutnje.

[su_reklama]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!