NaslovnicaVijestiInfantino zadovoljan organizacijom Kupa konfederacija u Rusiji

Infantino zadovoljan organizacijom Kupa konfederacija u Rusiji

Predsjednik Svjetske nogometne federacije Gianni Infantino pohvalio je Rusiju za organizaciju Kupa konfederacija.

zadovoljan organizacijom

“Slušali smo o nasilju, incidentima, huliganima, rasizmu, ali nije bilo ničega od svega toga. Sve je prošlo savršeno.”, rekao je Infantino u Sankt Peterburgu.

Kup konfederacija završit će u nedjelju finalnom utakmicom izmedđu Čilea i Njemačke. Natjecanje služi kao priprema za Svjetsko prvenstvo koje će se održati sljedećeg ljeta u Rusiji. Pohvale su stigle i od reprezentacije Njemačke, u čije ime se obratio kapiten Julian Draxler.

Pepe odlazi u tursku Superligu nakon propalih pregovora sa PSG-om

Agent Wesleya Sneijdera potvrdio da Nizozemac odlazi u novi klub ovog ljeta

Nakon ove izjave Ancelottija Alexis Sanchez sve dalje od Bayerna

Jednom luđak uvijek luđak: Otkrijte zbog čega je Pepeu propao transfer u PSG

“Hvala vam za briljantnu organizaciju, za mnogo ruku koje su nam pomogle na putu i što ste učinili da se osjećamo sigurno.”, naveo je Draxler u priopćenju.

[su_bonus]

Finale će se igrati u danas od 20.00 u Sankt Peterburgu, a danas u 14.00 utakmicu za treće mjesto odigrali su Portugal i Meksiko u kojoj je portugalska reprezentacija odnijela pobjedu u produžecima i tako osvojila brončanu medalju.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!