NaslovnicaVijestiIniesta na sjajan način odgovorio na pitanje da li je Ronaldo najbolji...

Iniesta na sjajan način odgovorio na pitanje da li je Ronaldo najbolji svih vremena

Cristiano Ronaldo je prije sedam dana osvojio svoju petu Zlatnu loptu, te se tako izjednačio sa Lionelom Messijem po broju ovih nagrada.

Iniesta komentarisao Ronaldovu izjavu

Zvijezda Real Madrida je bila ključni dio u timu Zinedinea Zidanea u pohodu na Ligu prvaka prošle sezone, te postavljanju nevjerovatnog rekorda osvajanjem iste drugi put uzastopno.

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ sort=’desc’ ]

Nakon osvojene nagrade dao je izjavu za France Football u kojoj je rekao kako je najbolji igrač svih vremena.

“Ja sam najbolji igrač u povijesti, i u dobrim i u lošim trenucima. Poštujem svačije mišljenje, ali nikad nisam vidio nekog boljeg od mene. Uvijek sam to mislio. Niti jedan igrač ne može učiniti ono što ja mogu. Ne postoji igrač kompletniji od mene. Igram dobro s obje noge, brz sam, snažan, dobar u igri glavom, postizanju golova i asistencija. Neki preferiraju Neymara ili Messija, ali ne postoji kompletniji igrač od mene.”

Portugalac je predstavio svoju petu Zlatnu loptu pred utakmicu protiv Seville u kojoj je njegov tim slavio visokim rezultatom 5-0 na Santiago Bernabeuu u subotu, a u kojoj je on postigao dva gola.

Iniesta komentirao Ronaldovu izjavu

Legendarni igrač najvećeg rivala Real Madrida, Andres Iniesta u intervjuu za španjolske medije komentarisao je Ronaldovu izjavu.

“Ne znam da li su to točno Ronaldove riječi. Svaka osoba ima slobodu svog mišljenja i osjećaja. Igrač na njegovom nivou koji je osvojio pet Zlatnih lopti očito je među najboljima svih vremena. Svi mi imamo nekoga koga preferiramo. Moj izbor je jasan, to je moj suigrač Leo, zbog svega što je uradio i još uvijek radi. Međutim, svako ima svoj ukus. Osvajači Zlatnih lopti su ih uvijek zaslužili, ne mislim da je nepošteno to što ih je Ronaldo osvojio pet.”

Barcelona i Real Madrid će odigrati prvi ovosezonski El Clasico 23. ovog mjeseca, a Los Blancosima je očajnički potrebna pobjeda u ovom derbiju kako bi smanjili zaostatak za Kataloncima. Blaugrana je neporažena u svim takmičenjima ove sezone, što mnogi nisu očekivali nakon dvije razočaravajuće utakmice upravo protiv Real Madrida u finalu Superkupa Španjolske u augustu/kolovozu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!