NaslovnicaVijestiIniesta otkrio na kojeg igrača Arsenala treba obratiti pažnju u uzvratu

Iniesta otkrio na kojeg igrača Arsenala treba obratiti pažnju u uzvratu

Veznjak Barcelone Andres Iniesta vjeruje da on i njegovi suigrači posebno trebaju obratiti pažnju na bivšeg igrača katalonskog kluba, Alexisa Sancheza, u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Arsenala.

iniesta

Dva gola Lionela Messija na Emirates stadionu dala su Španjolcima veliku prednost pred uzvrat, koji je na rasporedu u srijedu na Camp Nouu, a Iniesta smatra da još ništa nije gotovo.

“Arsenal ima veliku momčad, ali, zbog povijesti sa Barcelonom, Alexis je ključni čovjek na kojeg moramo paziti”, izjavio je španjolski reprezentativac za Sunday Mirror.

“On je sjajan nogometaš i pokazao je svoj kvalitet još dok je igrao u Barci. Međutim, nije lako u ovom klubu biti prvi izbor u napadu. On ima puno kvaliteta i može nam stvoriti probleme.”

“Uvjeren sam da će ga naši navijači dobro dočekati, ali kada počne utakmica, to će biti drugačije, podrška će nestati, što je i logično.”

Iniesta je također prokomentarisao i trenutnu formu svog kluba, i smatra da je niz od 37 utakmica bez poraza zapanjujuće postignuće.

Jučer je katalonski gigant uvjerljivo slavio protiv Getafea, a posebno je briljirao Lionel Messi sa postignutim golom i čak tri podijeljene asistencije, a Barca je ovom pobjedom zadržala prednost od osam bodova ispred drugoplasiranog Atletico Madrida.

To je bila 12. uzastopna pobjeda u La Ligi, a ukupno 37 uzastopna utakmica bez poraza u svim takmičenjima.

“Trideset i sedam utakmica bez poraza je zapanjujuće, a taj niz želimo i dalje nastaviti. Pokušat ćemo nastaviti pobjednički niz u ligi, te što prije osigurati titulu.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!