NaslovnicaVijestiIniesta pred izlaznim vratima Barce, ovo su potencijalne destinacije

Iniesta pred izlaznim vratima Barce, ovo su potencijalne destinacije

Iniesta pred izlaznim vratima Barcelone, tvrde španjolski mediji, te je samo pitanje vremena kada će prelomiti i donijeti konačnu odluku o odlasku, a kao moguće destinacije spominju se SAD i Kina.

Španjolski mediji pišu o tome da će legenda Barcelone Andres Iniesta uskoro doneti odluku o odlasku iz kluba. Sjajni vezista ima ponude iz Sjedinjenih Američkih Država i Kine, a takođe se govorilo da bi Pep Guardiola htio Iniestu na Etihadu.

Iako se još ništa službeno ne govori, javna je tajna u Barceloni da je Andres Iniesta na izlaznim vratima. Na Camp Nou katalonski veteran ima “doživotni ugovor” i može da ode kada god poželi, a jedini je uvjet da njegov novi klub koji izabere ne može da igra protiv Barcelone u natjecateljskim utakmicama.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Inijesta je još prošle godine imao nesuglasice sa Luisom Enrikeom, dok kod Ernesta Valverdea igra mnogo više i to čak i vraća dobrim partijama.

Iniesta ima ponude iz Kine i Sjedinjenih Američkih Država gde su sezone u toku, pa bi mu bio problem da uđe u natjecateljski ritam. Zato trenutno vezista Barcelone ima veliku dilemu pred sobom o tome kada je najbolje da napusti klub u kojem je ponikao.

I Barcelona je spremna na odlazak svog kapetana, koji već ima zamjenu u vidu Coutinha, dok bi u momentu Iniestinog odlaska Barca dovela brazilskog vezistu Arthura iz Gremia.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

RB Salzburg zaradio 50 milijuna eura od ispadanja Arsenala iz Lige...

0
Nakon sinoćnjeg ispadanja Arsenala iz Lige prvaka, lista europskih klubova sudionika Svjetskog klupskog prvenstva je konačno kompletirana. Od 2025. godine, Svjetsko klupsko prvenstvo će se...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!