NaslovnicaVijestiIniesta upozorava nakon uvjerljive pobjede u El Clasicu

Iniesta upozorava nakon uvjerljive pobjede u El Clasicu

Andres Iniesta, kapetan Barce, upozorava nakon uvjerljive pobjede u El Clasicu na gostovanju Real Madridu.

Kapetan nogometaša Barcelone Andres Iniesta rekao je da ne treba otpisivati ​​Real Madrid iz šampionske trke, unatoč današnjem porazu “kraljevskog” kluba u El Clasicu od 0:3.

Barcelona je danas na Santiago Bernabeu savladala domaći Real Madrid 3:0 i povećala svoju prednost 14 na poena nad velikim suparnikom, uz utakmicu više. Barcelona ima devet bodova više od drugoplasiranog madridskog Atletica koji je u petak izgubio od Espanyola s 0: 1.

[su_no1forfootball]

“Mislim da razlika u bodovima ne pokazuje razliku u kvaliteti između dviju momčadi. Poštujemo Real, znamo da je to jedan od najboljih klubova na svijetu i nikada ih ne bismo otpisali iz utrke za naslov. Ima još utakmica, a Real je kroz povijest pokazao da može učiniti nemoguće” rekao je Iniesta nakon utakmice, a prenijeli su španjolski mediji.

Real je krenuo ofanzivno u prvom poluvremenu i najbolju priliku imao je kada je Benzema nakon udarca glavom pogodio stativu, a prije toga veliku priliku propustio je Ronaldo, promašivši čitavu loptu u izglednoj situaciji.

Zidane prokomentirao težak poraz i objasnio zašto je Kovačić igrao od starta u El Clasicu

Lionel Messi nakon današnje utakmice pohvalio jednog igrača Real Madrida

U nastavku igre Barca se konsolidovala, te stigla u vođstvo preko Suareza, kojeg je proigrao Roberto. Nakon igranja rukom Carvajala, sudac mu je pokazao izravan crveni karton te penal za Barcu, koji je sigurno realizirao Messi, da bi u poslednjem minutu sudačke nadoknade, Vidal postigao treći pogodak, nakon asistencije Messija.

Govoreći o današnjem meču, Iniesta je priznao da je Real u prvom poluvremenu bio bolji, ali je rekao da je njegova momčad u drugom dijelu uspjela preokrenuti situaciju i ostvariti trijumf za pamćenje.

“Čestitam cijelom timu na velikoj pobjedi. Real je imao više šansi u prvoj poluvremenu. Igrali su napadački i bili su jači od nas. U drugom dijelu smo preokrenuli situaciju i osjećali smo se bolje na terenu. Oni su u prvom poluvremenu igrali jedan na jedan, ali nisu uspjeli zadržati takav zahtjevan stil igre u nastavku”, rekao je veznjak Barcelone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!