NaslovnicaVijestiINSAJDER IZ ADIDASA OTKRIO: Znam gdje će Mesut Ozil nastaviti karijeru!

INSAJDER IZ ADIDASA OTKRIO: Znam gdje će Mesut Ozil nastaviti karijeru!

Nakon što su propali i zadnji pokušaji pregovora Arsenala sa Ozilom, evidentno je da će Nijemac napustiti klub sa Emiratesa na kraju sezone i to kao besplatan igrač. Mnogo timova je u igri za njegov potpis, a dobro obavješteni izvor iz Adidasa je javnosti otkrio gdje će Ozil nastaviti svoju karijeru, jer čelni ljudi Adidasa to već znaju.

INSAJDER IZ ADIDASA

Nije tajna da će nakon završetka ove sezone njemačkom reprezentativcu isteći ugovor sa Topnicima. Arsenal želi produžiti i nastaviti saradnju, dok Ozil odbija bilo kakvu mogućnost produženja ugovora te će klub napustiti kao slobodan igrač.

[su_bonus]

Özil je već dugi niz godina član Arsenala, ali pod vodstvom Arsen Wengera, ni na koji način ne može napraviti iskorak u Premier ligi ili Ligi prvaka, što će rezultirati odlaskom dvojice najboljih nogometaša ovog kluba, Alexisa Sancheza i Mesuta Ozila.

>> Zvijezda napušta Barcelonu u januaru, Valverde već pronašao zamjenu

Nedavno je insajder iz Adidasa, javnosti na društvenim mrežama poznat kao “Poet”  koji također piše za i za popularnu “Copa 90” uzburkao javnost tako što je otkrio ime kluba u kojem će Ozil nastaviti karijeru.

[su_bet365_100_bonus]

Engleski mediji otkrili su da je Adidas već obaviješten o transferu njemačkog reprezentativca u United i da se u Adidasu već pripremaju za izradu navijačkih rekvizita, budući da je glavni sponzor Uniteda upravo Adidas, koji plaća 75 milijuna dolara godišnje ovom klubu.

Mnogo puta ovakva vijest u engleskim medijima pokazala se neistinitom, ali očito da glasine o odlasku Ozila u United ne jenjavaju, te je evidentno da će do transfera i doći.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!