NaslovnicaVijestiInter će u januaru ponovo pokušati da dovede veliku zvijezdu Bayerna

Inter će u januaru ponovo pokušati da dovede veliku zvijezdu Bayerna

Inter će u januaru ponovo pokušati da dovede veliku zvijezdu Bayerna! Ako odmah ne uspijete, pokušajte ponovo. To je izgleda postao trend kada je riječ o ljetnim transferima koji se nisu realizovali, a koji će se vrlo vjerovatno realizovati u zimskom prelaznom roku u januaru.

Inter će u januaru ponovo pokušati

Svakog ljeta javlja se mnogo transfer glasina, neke od njih se obistine, neke su totalna glupost, a neke su tačne, ali je vjerovatno došlo do komplikacija priliko realzacije transfera.

[su_no1forfootball]

Ovog ljeta desilo se to da su se mnogi transferi, koji su izgledali vrlo realni, jednostavno nisu ostvarili. Tako je Philippe Coutinho ostao u Liverpoolu, Alexis Sanchez je zapeo u Arsenalu, a Virgilu van Dijku nije dopušteno da napusti Southampton.

>> Lacazette otkrio koji klub je odbio kako bi došao u Arsenal

Svi ovi transferi se ponovo javljaju kao mogući transferi u januarskom transfer roku, ali teško je očekivati da će sada do realizacije tih transfera doći… Izuzev jednog.Inter Milan ne želi ponovo propustiti priliku za dovođenje Artura Vidala, a bolju situaciju od ove, nisu mogli ni zamisliti.

U ljeto je talijanski klub pokušao potpisati Arturo Vidal iz Bayerna za 44 milijuna funti, a prema Corriere Dello Sportu, klub Luciano Spallettija ponovno će u januaru poslati ponudu za Čileanca.

Talijanski list sugerira na to da je Carlo Ancelotti bio razlog zbog kojeg je Vidal ostao u Bayernu, a otkaz koji je dobio Carlo Ancelotti na Allianz Areni mogao bi otvoriti put za ovaj transfer.

Vidal je već četiri godine igrao u Italiji, osvojivši ligu četiri puta, prije nego se preselio u Bayern  2015. godine za 37 milijuna eura a sa Bayernom je osvojio dvije Bundeslige.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!