NaslovnicaVijestiInter dobio pojačanje iz Sportinga

Inter dobio pojačanje iz Sportinga

Dosadašnji nogometaš Sportinga iz Lisabona Joao Mario potpisao je ugovor s Interom, priopćio je portugalski klub. Kako se navodi, dvadesettrogodišnji nogometaš je u petak prošao liječničke preglede i dogovorio se o osobnim uvjetima sa upravom Intera.

Inter

“Postigli smo dogovor s Interom o prodaji Marija za 45 milijuna eura, od kojih će pet milijuna zavisiti od njegovih nastupa. Klub želi Mariju mnogo sreće na osobnom i profesionalnom planu”, navodi se u priopćenju Sportinga.

Mario je prošle sezone odigrao 45 utakmica za Sporting i postigao sedam golova. Do sada je odigrao 18 utakmica za reprezentaciju Portugala s kojom je ovog ljeta osvojio Europsko prvenstvo u Francuskoj.

On će na stadionu “Giuseppe Meazza” biti predstavljen navijačima, prije utakmice koju Inter igra protiv Palerma.

“Zadovoljni smo što je Joao Mario prešao u Inter. On je vrhunski igrač i pratili smo ga duže vrijeme. On će dodatno pojačati naš ionako jak tim”, rekao je predsjednik Intera Erick Thohir.

Joao Mario je prošao sve mlađe selekcije portugalske reprezentacije, sve od U15 selekcije Portugala pa do U21 tima, a zatim je nastupio i za prvi tim portugalske reprezentacije s kojom je odigrao 18 utakmica, debitovao je 11. oktobra 2014. godine.

23-godišnji nogometaš ugovor sa Interom potpisao je do 2021. godine.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!